• JAAROPLEIDING MAGNETISEREN & INTUITIE & MEDIUMSCHAP­čĺą­čÖĆ
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • NIEUW: READINGS

Spirituele Gidsen


Gidsen zijn oude wijze zielen die onze aardse leerschool afgerond hebben en hun levenservaring met jou willen delen. het zijn hele liefdevolle en wijze mentoren.

je kent jouw persoonlijke gids van minstens een eerder leven en jullie hebben een hele hechte band. 

Aangezien wij mensen het fijn vinden om een menselijke gedaante te zien of ervaren, laat een gids zich vaak 'zien' als de man of vrouw van dat laatste gezamenlijke leven.

In feite gaat het natuurlijk niet meer om een man of vrouw maar om een ziel, een wezen van energie met bewustzijn.

 

Je gidsen zijn hier om je te helpen op je weg naar genezing. ze hebben specifieke boodschappen en begeleiding voor je, die uniek zijn voor jouw leven. weet dat je hier bent, nu, met een heel specifiek doel – jouw karma te helen, de verschuiving te maken naar een hogere dimensie van bewustzijn en je te leren her-verbinden met je eigen goddelijkheid, je verbinding met de bron te herinneren.

Eens je jezelf erkend hebt als een wezen van licht, zal je in staat zijn om de hemel op aarde te scheppen voor jezelf. leren communiceren met je gidsen en engelen is de eerste stap in dat proces...

Je gidsen communiceren met jou op vele wijzen. Er zijn enkele richtlijnen die je kunnen helpen om te herkennen wanneer ze tegen jou spreken zodat je hun boodschappen kan horen. Je gidsen zullen zelden spreken met luide en opmerkelijke stem. Ze spreken grotendeels erg stil omdat je ze zou horen vanuit de focus van je innerlijke wezen.

 

Weet dat ze nooit stoppen met spreken tegen jou – als je ze niet hoort is dat omdat jouw angsten hun stem overroepen, je ego probeert met alle macht controle te houden, of de verstrooiingen in je leven verhinderen je om te focussen op het innerlijke wezen dat in staat is om deze boodschappen heel helder te horen.

 

Het zou zoveel makkelijker zijn als je gidsen je vertelden precies wat je te doen hebt, in klare taal. Maar ze kunnen dat niet doen omdat ze niet voorbij gaan aan jouw vrije wil. Hoe helder of dringend hun boodschap ook is, jij moet de keuze maken om te handelen volgens jouw vrije wil.

 

Vaak gebruiken ze symbolen om je hun boodschap te sturen. Deze symbolen kunnen komen van de woorden die je hoort in een liedje, uit een boodschap die je op een reclamebord ziet of een gedachte die je ineens uit het niets krijgt. Er zijn een miljoen andere manieren waarop je deze boodschappen kan krijgen – zelfs van een nummerplaat van een auto die voor je rijdt. Dit zijn boodschappen van je gidsen en engelen en je hebt ze allemaal al wel eens ervaren. Naarmate je meer bereid bent om deze boodschappen te horen, zal je merken dat ze vaker naar je toe komen. Als het je intentie wordt om hun boodschappen te horen, zullen ze vlak voor jou verschijnen.

Zou jij ook graag je gids willen leren kennen?

En een intensieve band willen opbouwen? Dan kan ik jou op meerdere manieren helpen. bv. dmv een workshop ontmoet je gids dit is een workshop van 1 dag waarin ik jou leer om je open  te stellen voor de energie van jou gids, en door hier intens mee aan de slag te gaan komen jij en jou gids meer en meer samen. Of je kan er voor  kiezen om een brief van je gids te ontvangen. Hierin maak ik contact met jou gids en schrijf op papier wat hij jou graag wilt vertellen. Tijdens deze brief laat de gids zich ook vaak zien en vertelt waar en wanneer jullie samen zijn geweest. En ook Is er ook een mogelijkheid om  via een reïncarnatie sessie je gids te ontmoeten.