• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Diana

Welkom op mijn website. Mijn naam is Diana (49). Ik ben getrouwd en moeder van 2 lieve jongens. 

Het gevoel van anders te zijn heb ik al van kleins af aan ervaren. Het gevoel dat ik bij mensen naar binnen kon kijken was voor mij niet vreemd. Ik ben in het leven erg zoekende geweest, zoekende naar wie ik eigenlijk ben, en wat ik hier op aarde mag doen.

Het heldervoelend heeft het mij niet makkelijk gemaakt. Ik deed alles met gevoel. Alles waar ik aan terug denk van toen, kan ik uitdrukken in gevoel.

Ik ben geboren in Zeeland en met mijn derde jaar verhuisd naar Amersfoort. Je zou denken dat ik me niks meer kan herinneren van de eerste 3 jaar van mijn leven, maar het tegendeel is waar. Het grote verlangen om terug te gaan ligt zo diep.  Ik ben niet voor niks daar geboren. De rust die ik daar ervaar, is het gevoel van thuis zijn. En dat gevoel ervaar ik tot nu toe ook alleen echt daar.

Ik ben opgegroeid in een warm gezin met 3 kinderen, waarvan ik de jongste ben. Ik heb het altijd als fijn ervaren. Ook heb ik altijd geweten dat ik niet alleen was, en heb altijd een "soort" van bescherming bij me gevoelt. Ik voel me als een soort bewaard geheim, die iets moois heeft mogen beschermen. En waarvan het nu de tijd is om het uit te pakken. Iets waardevols waar de hele wereld wat aan heeft, iets wat moet worden voort gezet en zeker niet verloren mag gaan.

In mijn zoektocht kwamen de woorden Geduld en Vertrouwen steeds weer naar voren, en nu begrijp ik ook waarom. Vanuit dit geduld heb ik mijn hart kunnen openen en gezien wat nodig is, voor mezelf en voor de mensen om me heen. Het mooie van het geduld & vertrouwen is dat ik nu de wijsheid in me mezelf heb ontdekt en dat het geen kennis uit een boekje is,  maar dat het mijn eigen kennis en wijsheid is, die ik al in me draag. en nu ook kan en mag gaan gebruiken.

In 2005 ben ik me gaan ontwikkelen. Ik heb de opleiding Paranormaal genezer gevolgd, en ben gediplomeerd. Heb daar kennis opgedaan van de aura- en chakra's en geleerd deze te helen en weer in balans te brengen, zodat ik op professionele wijze blokkades en trauma’s kan behandelen. in 2010 heb ik een aantal cursussen gevolgd om me te specialiseren in het Engelse mediumschap. Ik heb ook een weektrainingen gehad bij het Arthur Findlay College in Stansted (Engeland). Cursussen die ik o.a gevolgd heb zijn Munay Ki, Trance Mediumschap,  Mindfulness, Soul Body Fusion enz..  Ik heb leiding gehad van Ahamkara een Siberische sjamaan. Bij Ahamkara heb ik mijn sjamaanse talenten ontdekt, en werk hier ook graag mee in mijn praktijk.

In mijn praktijk werk ik altijd vanuit pure liefde. 

Graag leer ik andere mensen hun eigen kracht te ontdekken. Dat is dan ook mijn doel en mijn gave om vanuit mijn eigen kracht, mensen hun eigen kracht en talenten te laten (her)ontdekken. Hiervoor heb ik veel geduld en liefde!!

Ieder mens is Uniek! Ieder mens wil gezien worden voor wie hij is. 

Ik ontmoet je graag!

 HET VERHAAL ACHTER SJAMANCA

 

 

:

Siberian Shaman Ahamkara.

My