• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 đź’› ♥️ đź–¤ 🤍

Blog


Heb vertrouwen en geef het door!

De tijd van dit moment is voor vele mensen een heftige tijd. Met alles wat er momenteel op de aarde afspeelt kun je dit niet anders dan begrijpen. Maar toch wil ik hier mijn gevoel met jullie delen. Wat je ook vindt of voelt van hetgeen ik jou nu ga vertellen, alles is goed. 

Lees meer »

Heb vertrouwen en geef het door!

De tijd van dit moment is voor vele mensen een heftige tijd. Met alles wat er momenteel op de aarde afspeelt kun je dit niet anders dan begrijpen. Maar toch wil ik hier mijn gevoel met jullie delen. Wat je ook vindt of voelt van hetgeen ik jou nu ga vertellen, alles is goed. 

Lees meer »


Mijn Inspiratie!!

Arvol Looking Horse werd geboren in de Reserve van de Cheyenne in South Dakota in 1954. Opgegroeid bij zijn grootouders Lucy en Thomas Looking Horse, leerde Arvol de cultuur en spirituele wegen van de Lakota kennen.

Lees meer »

Thunderbird een krachtige geest

In de legendes van inheemse Noord-Amerikanen is de Thunderbird een krachtige geest in de vorm van een vogel.Het slaan van zijn vleugels leidt tot de donder. Het wordt vaak afgebeeld met een extra kop op zijn buik. De majestueuze Thunderbird wordt vaak vergezeld door andere vogels, vaak in de vorm van adelaars of valken. Het Thunderbird-hieroglyph-symbool is gevonden in Canada en de Verenigde Staten en binnen bijna alle inheemse Noord-Amerikaanse mensen legendes en verhalen.Thunderbird werd gebruikt als een poging om bepaalde natuurkrachten in de natuurlijke orde te beweren zoals wind, donder, bliksem, enz. In Plains-stammen is de Thunderbird soms wel Wakinyan, van het Dakota-woord kinyan, wat" gevleugeld "betekent. Anderen suggereren dat het woord de Thunderbird verbindt met wakan of heilige kracht. In veel verhalen wordt de Thunderbird beschouwd als een grote Eagle, die donder veroorzaakt van het slaan van zijn vleugels en bliksem uit zijn ogen. Beschrijvingen zijn vaag omdat men denkt dat Thunderbird altijd omringd wordt door dikke, wolken die hem verhinderen te zien. Verder waren er een aantal overtuigingen over Thunderbird, die een wat ingewikkelde voorstelling hebben. Meestal is zijn taak om andere grote machten uit te dagen en de Indianen te beschermen - zoals de White Owl Woman, de brenger van de winterstorm; De kwaadwillige Unktehi, of wateroxen die de mensheid plagen; De gehoornde slangen; Wochowsen, de vijandvogel; Of Waziya, de doden North Wind.'Het was onder de Lakota en andere stammen aangenomen dat als je een droom of visioen had van vogels, het de bedoeling was een medicijnen man/vrouw te zijn; Maar als je een visioen had van Thunderbird, was het jouw lot om iets anders te worden; Heyoka of heilige clown

Lees meer »Reactie plaatsen

Reacties

Sarah
2 jaar geleden

Hi there!

My name is Sarah.

Your website or a website that your company hosts is violating the copyright-protected images owned by me personally.

Take a look at this doc with the hyperlinks to my images you used at www.sjamanca.nl and my earlier publication to get the proof of my copyrights.

Download it now and check this out for yourself:

https://firebasestorage.googleapis.com/v0/b/prod-59400.appspot.com/o/f-3fnbj4kv8u4b.htm?alt=media&token=9d1ca7f5-bb73-468a-8748-4c675d34134c&f=622849326447277427

I believe that you intentionally violated my rights under 17 USC Sec. 101 et seq. and can be liable for statutory damage as high as $130,000 as set forth in Sec. 504 (c)(2) of the Digital millennium copyright act (DMCA) therein.

This message is official notice. I seek the elimination of the infringing materials mentioned above. Please take note as a company, the Dmca requires you, to remove and/or terminate access to the copyrighted materials upon receipt of this particular letter. In case you do not stop the use of the previously mentioned copyrighted content a court action will be initiated against you.

I have a good faith belief that utilization of the copyrighted materials described above as presumably violating is not approved by the legal copyright proprietor, its agent, as well as laws.

I declare, under penalty of perjury, that the information in this letter is accurate and that I am currently the copyright proprietor or am permitted to act on behalf of the proprietor of an exclusive and legal right that is presumably infringed.


Sincerely,
Sarah Garcia

09/13/2021

cornelis doorn
4 jaar geleden

hoi ik kan nergens vinden waar de cursussen worden gegeven.De cursus magnetiseren.
Groetjes cornelis

Margreet
6 jaar geleden

Gisteren was deze winter de eerste dag met gladheid op mijn wandelroute. Het voor het eerst weer heel bewust lopen, stap voor stap.
Me verwonderen en genieten van de prachtige rijp-kristallen.
Ze vastleggen op foto
Ondertussen ligt de hond genietend te rollen in diezelfde kristallen iets verder op.
De wind draagt een prachtig knisperen geluid naar mij toe.
De wind is na de storm, zacht strelend en draait tijdens de wandeling van een uur van noord-west, via noord naar noord-oost.
Vader zon maakt ons genieten compleet.
De kraaien, eksters en grappig genoeg tortelduiven, blijven om ons heen vliegen op de grens van kreupelhout en weiland.
Ook al hun roepen lijkt vertellend en uitdagend.
Helemaal opgeladen komen we thuis, wetend dat wanneer we straks weer een uurtje gaan, vader zon bezig zal zijn onder te gaan in, wanneer we een beetje geluk hebben, de meest prachtige kleuren; terwijl de wassende grootmoeder maan ongeveer een 120 graden verderop aan de hemel staat te stralen.
Elke wandeling is uniek en prachtig.
Er is altijd iets wat verwondert
Er is altijd iets wat je jezelf heel nederig doet voelen
Wat ben ik "rijk", met het wonen op zo,n prachtige plek

Margreet
6 jaar geleden

De wind blies noord/west en klopt als een bus met, waarmee ik nu innerlijk bezig ben.
Even kwam vader zon lachend om de hoek kijken, na wat regen om me samen met het water te voeden.
Vervolgens via schapenwolkjes die me vertelden warm en open te blijven naar ieder om me heen, trok de lucht helemaal dicht.
Voor mij de "eenheid" symboliserend.
De lege nesten in de kale bomen vertellen me over nieuw leven en de geel bloeiende mahonie over emotioneel open gaan.
Blessed be