• NIEUW! SOUL RETRIEVAL ❤️
  • JAAROPLEIDING MAGNETISEREN 💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • SJAMANISTISCHE HEALING LIVE EN OP AFSTAND.
  • NIEUW: ONLINE AUTOMATISCHE SCHRIFT

Gids ontmoeten via Reincarnatie

Steeds vaker krijg ik de vraag van mensen hoe ze hun gids kunnen ontmoeten. Ik snap deze vraag heel goed en wil je ook zeker tegemoet komen om je hierin te helpen en te begeleiden. Het werken met gidsen ontroert mij enorm.

  Als ik zie, en voel hoe een gids een mens bij staat om te helpen op zijn pad, vanuit liefde, onvoorwaardelijke liefde die een gids uitstraalt naar degene die die begeleidt is prachtig. 

Ik werk in mijn praktijk dan ook met reïncarnatie in de vorm van een therapie, waarin wordt gewerkt via en met gidsen. De gids van de cliënt komt tijdens de sessie helpen in de vorm van het begeleiden naar het leven waar het probleem van de cliënt ligt. De gids ondersteund en begeleidt vanuit pure liefde

Nou Is er ook een mogelijkheid om gewoon alleen via een reïncarnatie sessie je gids te ontmoeten.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Eigenlijk werkt dit hetzelfde als een therapiesessie, alleen dan zonder de therapie.

Je neemt plaats op een healing-bank, en Ik zorg dat je comfortabel ligt en dat je lichaam en geest zich volledig ontspannen. Daarna gaan wij via jouw onderbewustzijn kennis maken met jouw gids Je gaat het leven zien die je met jouw gids hebt geleefd. Waar dit leven was, en hoe het was. Ook zal je er achter komen wie jij in dat leven bent geweest.

Door mijn Helderziend, - voelen en weten zal ik je volgen tijdens de sessie en ben je dus niet alleen tijdens deze bijzondere reis!

Je kan zelf opnamen apparatuur mee brengen, zoals je mobiele telefoon of een ander opname apparaat. Zo kan je de sessie thuis nog even rustig naar luisteren.

Heb jij altijd al willen weten wie je gids is? Boek dan nu een sessie om jou gids te ontmoeten via reïncarnatie

Dit alles zal 1 a 1/2 uur duren. 

Kosten 35 euro all in.