• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Munay - Ki op afstand


De Munay - Ki op afstand, kan je om de 1 of andere reden niet naar de praktijk zelf komen, bv omdat je simpelweg gewoon te ver weg woont, of dat je misschien moeilijk te been bent, dan kan je er voor kiezen om de 10 inwijdingen van de Munay Ki op afstand te ontvangen. 

Hoe werkt een inwijding op afstand?

Zoals ik normaal gesproken een healing geef stem ik mij eerst af op de energie van de healing (in dit geval de inwijding). Ik open mijn hart voor liefde, zodat de liefde kan stromen. Daarna stem ik me af op de persoon die ik de healing, nu de inwijding geef. Door die afstemming wordt je gelijk al in trilling gebracht met de energie an de Munay Ki. 

 

 

Zodra jij jezelf inschrijft voor het ontvangen van de eerste inwijding, krijg je van mij eerst een informatie filmpje toe gestuurd. In dit informatie filmpje staat o.a:

  • Informatie over de Munay ki

          - Hoe je jezelf kan voorbereiden op de Inwijding

          - Het reinigen van je energetische lichaam voor het ontvangen van de                    inwijding.

          - Pi - stone

          - Inca kruis

          - Heilige ruimte

 

Zodra je de informatie in het filmpje gezien hebt , kan je contact met mij opnemen om een datum en tijd af te spreken voor de eerste inwijding.

Je ziet in het filmpje dat je een kwartier voor aanvang van de inwijding jezelf eerst mag voorbereiden, door eerst wat dingen uit te voeren, zoals jezelf reinigen, en de heilige ruimte te creëren voor jezelf, dit kost meestal 15 min. Probeer dit eerst even uit voor dat de inwijding daadwerkelijk plaats vind.

Op de afgesproken tijd neem je plaats in jou gecreëerde ruimte en zal ik op afstand jou de inwijding geven. Meestal neemt dit 10 min in beslag, dus in totaal 30 min. voorbereiding en inwijding.

Hoeveel tijd er tussen de inwijdingen in mag zitten ligt helemaal aan jou zelf,  wat voelt goed voor jou? maar wel min 1 week.

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Annemarie
5 maanden geleden

Bijzonder om op een afstand inwijdingen te ontvangen voor de munay ki. En dit voor een toegankelijke prijs. De informatie was duidelijk. Mooi hoe in de munay ki alle elementen uit het universum verenigd zijn. Ik voel me nu meer onderdeel van een groter geheel. Dat voelt meer vertrouwd. Ook merkte ik de nawerking van de inwijdingen. Meestal fijn, maar niet altijd. Kwam ook minder mooie kanten van mezelf tegen. Door de munay ki heb ik meer vertrouwen gekregen dat er ook voor mij mooie dingen zijn weggelegd. Het blijft wel oefenen om de verbondenheid te blijven voelen. Dank je wel Diana voor je inzet en betrokkenheid.

soul.center.sjamanca
4 maanden geleden

Graag Gedaan Annemarie,
❤️🧡💛💚💙💜💗

Heidi van Tiem
een jaar geleden

Het is heel fijn om van Diana de inwijdingen van de Munay- Ki te ontvangen. De momenten dat je de inwijdingen krijgt voelen alsof ze er toch bij is en dat het niet op afstand is.

Ik heb het idee dat mijn hart steeds meer openstaat en ik meer rust uitstraal.

Voordat je de inwijdingen krijgt, krijg je voldoende informatie thuis gestuurd waardoor alles duidelijk is. Ook het meditatie filmpje wat Diana op You Tube heeft gezet vind ik erg prettig om te doen en ik gebruik deze ook op andere momenten. Vandaag heb ik de vierde inwijding gehad en ga zeker ook de rest van de inwijdingen laten doen. Ook ben ik heel blij dat alle workshops en andere cursussen enz. die Diana aanbied een mooie prijs hebben zodat het voor veel mensen toegankelijk is. Dankjewel Diana…..Groetjes Heidi

Soul Center Sjamanca
10 maanden geleden

❤️
Succes Heidi

Annelies
een jaar geleden

Beste,
Zelf ben ik op zoek naar een Inwijding van de Muray-Ki. Is het mogelijk hierover te bellen en of mailen.
Groet Annelies

Heidi Van Tiem
een jaar geleden

Vandaag mijn eerste inwijding op afstand gekregen.
Goede uitleg via filmpje en met de inwijding leek het of je hier gewoon was. Bedankt Diana

Soul Center Sjamanca
een jaar geleden

Wat mooi Heidi, Graag gedaan. 🧡🥰

Linda
2 jaar geleden

Lieve Diana,
Dank, dank voor de inwijdingen die ik van jou op afstand mocht ontvangen. Ik heb telkens weer jouw betrokkenheid en toewijding ervaren ook al was je op afstand.
Voor mijn gevoel is het een ontzettend groeizaam jaar geweest waarin ik de inwijdingen ontving. Een aantal sprongen eruit voor mij, ik kon voelen dat juist die inwijdingen voor mij erg belangrijk waren.
Dus dank lieve Diana, ik wens je veel moois in het volgen van jouw hart op je mooie pad...!

Diana
2 jaar geleden

Dank je wel lieve Linda, ik wens jou ook al het moois op je pad. Harte Groet, ❤️ Sjamanca

Kristin
2 jaar geleden

Lieve Diana,
Dank je voor al je liefde en toewijding die ik erg sterk gevoeld heb. Ik heb veel inzicht gekregen in het verleden en wie ik werkelijk ben. Dank je voor de mooie zaadjes die ik van jou heb mogen ontvangen.
Veel liefs,
Kristin

Diana van Houte
2 jaar geleden

❤️

Ady
2 jaar geleden

Lieve Diana, Dank je wel voor alle mooie inwijdingen. Heb ze zowel persoonlijk als op afstand heel bewust mogen ontvangen en ervaren in dankbaarheid en ontroering. Hierin telkens weer andere laagjes van mij zelf tegengekomen, wat me veel opgeleverd heeft. Het was een bijzondere reis waar ik veel leer(de) over de wijsheid van de sjamanen. ❤.

Diana van Houte
2 jaar geleden

❤️

Renate
2 jaar geleden

Lieve Diana, Dank voor alle mooie inwijdingen op afstand. Ik ben er erg positief door veranderd. Er zijn sinds de inwijdingen veel mooie dingen op mijn pad gekomen. Ik ben steeds meer mezelf geworden. Het stroomt allemaal meer en ik voel me blijer en vrijer, meer in mijn eigen kracht. Dank je wel! Ben erg blij met dit op m'n pad! En heb het anderen ook aangeraden!

Praktijk Sjamanca
2 jaar geleden

Dank je wel Renate, Ik wens jou nog veel meer moois op jou pad...Geniet van je mooie inwijdingen.❤️🦅

Patricia
3 jaar geleden

lieve Diana, dank je wel voor de prachtige ervaring van de munay-ki op afstand. Het was op een positieve manier erg intens, ik heb er veel inzichten door gekregen en ben er oprecht dankbaar voor. De online lessen zijn goed en duidelijk te volgen. Ook de afspraak op tijd werkte voor mij prima. Je bent een prachtmens met een heel zuivere en liefdevolle energie.
dank je

Praktijk Sjamancs
3 jaar geleden

Dank je wel lieve Patricia. Geniet van je mooie Inwijdingen.🦅❤

San
3 jaar geleden

Ik heb de 10 inwijdingen van de Munay ki op afstand ontvangen van Diana.
Dit is een prachtige ervaring, waarbij ik veel mocht ervaren zoals bijvoorbeeld tintelingen en druk. Na iedere inwijding, krijg je per mail de complete inwijding opgestuurd, zodat je die nog eens na kunt lezen en later kunt gebruiken om anderen in te wijden.
Na de tien inwijdingen mocht ik per post een prachtig certificaat ontvangen en een persoonlijke pi-stone die speciaal voor mij is uitgezocht. De pi-stone is door Diana bij mijn laatste twee inwijdingen gebruikt. De munay ki heeft mij veel rust en zachtheid gebracht.

Praktijk Sjamanca
3 jaar geleden

Dank je wel lieve Sandra. Geniet van je mooie inwijdingen. In Munay🌈