In verbinding met jouw Begeleiders

Steeds vaker, als ik in de les begin met een intuïtieve boodschap voor de cursisten, zodra ze binnen komen, komt de boodschap over spirituele begeleiders en het hierop vertrouwen naar voren. Hoe belangrijk het is om te weten dat je niet alleen bent, een maatje, een vriend bij je hebt die je door dik en dun wilt steunen, iemand die jou kan helpen op jou pad, iemand die jou wilt helpen dichter tot jou doel te komen waarvoor je gekomen bent hier op onze prachtige Moeder Aarde.

 

Ieder van ons is naar de aarde gekomen om iets te leren. Iets te leren om onze ziel heel te maken, en ervaring op te doen. Maar dat is zeker niet het enige wat je komt doen hier op Aarde. Je komt ook hier om je licht te laten stralen, over die mensen die dat nodig hebben. Zie jezelf als een prachtig wezen van licht die naar de aarde afreist om je steentje bij te dragen. Om ook mee te helpen aan de evolutie van Moeder Aarde. 

We zitten in een tijd waar veel gaande is. Zowel positieve energie (Bron-energie)die stijgend is, als lage energie die nu veel aanwezig is. (Oorlogen, strijd enzovoort). Het je hierdoor angstig voelen en misschien ook wel alleen is momenteel veel aanwezig.

Het woord begeleiding komt vanuit het licht, vanuit de Bron. Ze willen ons bewust maken, onze spirituele gidsen dat er meer mensen mogen gaan openstaan voor het feit dat er begeleiding is voor iedereen. Deze begeleiding kan je zien als in extra kracht voor jezelf, om je door deze bijzondere tijden heen te begeleiden, naar de hogere trilling waar we naartoe op weg zijn.

Spirituele gidsen vanuit de bron zijn steeds meer voelbaar, en voor sommige ook zichtbaar. Nou geef ik regelmatig deze korte meditaties in de ochtend als er een groep binnenkomt om ze hier bewust van te maken.

Maar nou zijn er nog zoveel meer mensen die deze bewustwording vanuit begeleiding van spirituele gidsen ook nodig hebben. En hebben mijn Gidsen mij gevraagd om iets te gaan ontwikkelen om meer mensen met deze begeleiding in aanraking te brengen.

 

 

Vandaar uit is deze workshop ontstaan. Tijdens deze workshop zal je je gaan openstellen voor onvoorwaardelijke liefde. Want dit is de Bronenergie waar spirituele gidsen vandaan komen. Ik wil je niet alleen maar in contact brengen met jouw begeleiders, maar ik wil je ook bewust maken van de dingen die jou nog tegen houden om je volledige "zijn" te ervaren. En er misschien op deze manier achter te komen waarom je hier heen bent gekomen. Wat je hier te leren hebt.

 

We gaan ons eerst verbinden met onze gidsen, we gaan ze uitnodigen. Hierbij is het "nog" niet belangrijk of je ze al voelt of ziet. Vervolgens gaan wij ons hart openen om onvoorwaardelijke liefde te ontvangen. Dit is niet voor iedereen namelijk vanzelfsprekend en kan soms als overweldigend worden ervaren. Verder gaan we aan de slag met spiegel/reflectie oefeningen, healing vanuit gidsen en in contact treden met de bron energie. Al deze tijd word je heel bewust bij gestaan door jou gidsen, die tijdens deze workshop zal gaan leren voelen of misschien wel zien.

 

In deze workshop word veel gewerkt met de groep, maar ook in 2 tallen. Ook zal er het 1 en ander worden gedeeld in de cirkel. We zullen als groep de energie omhoog gaan brengen, en laten hierbij niemand achter. We zullen de workshop echt als een groep gaan beleven. Kortom en mooie workshop om weer een stukje dichter bij jezelf te komen.

 

Duur: 10:00 tot 15:00 uur

Datum: 24 maart 2024

Groepsgrootte: 10 tot 12 personen

Kosten: 60 euro (excl. btw)

.

 

Aanmelden kan hieronder:

Tijdens deze workshop zal je je gaan openstellen voor onvoorwaardelijke liefde. Want dit is de Bronenergie waar spirituele gidsen vandaan komen. Ik wil je niet alleen maar in contact brengen met jouw begeleiders, maar ik wil je ook bewust maken van de dingen die jou nog tegen houden om je volledige "zijn" te ervaren. En er misschien op deze manier achter te komen waarom je hier heen bent gekomen. Wat je hier te leren hebt.