• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Medicijn buideltje maken

In een medicijnbuidel worden van oudsher geneeskrachtige kruiden bewaard. Maar vaak worden er ook kleine voorwerpen met een speciale betekenis van kracht in gestopt, bv. steentjes of veren die onderweg worden gevonden. Door deze krachtvoorwerpen te vinden en in jou medicijn tasje te stoppen, maak je er verbinding mee en word het een soort talisman voor jou.

Een talisman is een deur, een sleutel om weer bij die ervaring te komen. Een medicijnbuidel is daarmee een portfolio van je eigen zelf-ontdekking. Elk onderdeel erin verbindt je met je eigen kracht. Een medicijnbuidel is een interessant gegeven. Het bevat tastbare herinnering naar eerdere belevenissen of ervaringen.

In je eigen medicijnbuidel stop je krachtvoorwerpen die voor jou belangrijk zijn. Dat kan van alles zijn, van kruiden tot een geluksmuntje, of iets moois dat je in het bos hebt gevonden.   

Een medicijnbuidel draag je bij je voor een bepaald doel, het vinden van innerlijk evenwicht, het leren omgaan met stress, beter voor jezelf opkomen.. Daarom is het belangrijk om de inhoud van je buidel met aandacht samen te stellen zodat de voorwerpen hun krachtige betekenis houden. 

Je medicijnbundel zelf maken is al zo krachtig doordat je hem zelf maakt, zet je je eigen energie er al in en verbind je je er mee. je maak hem helemaal naar je eigen zin. Beschouw het als je buidel voor gezondheid. Alles wat in jouw medicijnbuidel zit, biedt toegang tot de binnenwereld. 

Je kan je buidel versieren met kralen en veertjes, maar je kunt er ook een symbool op plakken, of versieren met borduursels, uit leer geknipte franjes, bandjes of kleine kraaltjes. De mogelijkheden gaan zover als jouw fantasie je toelaat.

Alle materialen zijn in de praktijk aanwezig. Leer. alle kleuren veertjes en kralen, kleuren vilt, knopen, nep dieren vachtjes, stof.

Mocht je nou al een tijdje zelf mooie kralen of veertje of iets anders wat je er graag in wilt verwerken neem het dan gerust mee.

Je kan kiezen uit een buideltje of een tasje.

We starten om 10:00 uur met een heerlijk kopje thee of koffie. Je kan dan bepalen wat je wil gaan maken een buideltje of een tasje. Er zullen genoeg voorbeelden liggen om jouw creativiteit te prikkelen en je lekker op weg te helpen. 

 

De workshop start om 10:00 uur tot 15:00 uur (eventueel wat later als je het nog niet af hebt.)

Kosten: €60,00 incl. BTW.

Lijkt jou het ook zo mooi om je eigen medicijn buidel te maken? 

Schrijf je hieronder in en gun jezelf dit prachtige cadeau

Creatieve workshops

€ 49,59

Creatieve workshops

€ 49,59