Reacties van cliënten & cursisten 

Zowel de praktijk, als de opleidingen zijn zeer vakkundig ! Tijdens de opleidingen goede persoonlijke begeleiding, om je naar een hoger niveau te brengen. De healings zijn zeer diepgaand, met prachtige resultaten. Alles is gebaseerd op kennis, gevoel, humor en heel veel liefde. Dankjewel Diana !!!                                                                                                                       

                                                                                                                                         - Harry Hogendoorn

 

Voor mij was het een thuiskomen gelijk de eerste ontmoeting met Diana.
Meegedaan aan de cursus intuïtie training en dit ging erg ongedwongen en open.
Voor mij persoonlijk waren het de eerste stappen om uit mijn depressie/cq burn out te komen en dan is het erg fijn dat je er mag zijn.
Ook heel fijn zijn de mede cursisten waar je ook een verbinding mee maakt in het proces.
En dat zijn ook altijd de juiste personen....
Dus bedankt Diana voor de liefdevolle voeding van geest en ziel en bedankt medecursisten xxx
We will meet again
                                                                                                                                                                                                                                                                                                       - Jason R.

 

Ik heb vanmiddag een heel mooie energie of magnetiseer behandeling gehad en heb daar erg van genoten. Daar ik kleuren kan zien was het dubbel mooi en kon ik Diana helemaal volgen door de kleuren die op kwamen. Dank je wel voor deze super mooie behandeling lieve Diana. "

-  Timy Blankestijn

 

 

"Ik heb de cursus Magnetiseren mogen volgen bij Diana. Een prachtige ervaring waarin je heel veel leert. Zowel voor jezelf als voor een ander, die jij dan deze mooie energie kan meegeven. Diana geeft de cursus met veel passie, professionaliteit, inzicht, intuïtie en persoonlijke begeleiding. Een absolute aanrader in een hele fijne ruimte. Ik zeg doen!!!! "

- Monique Castelijns

 

"Diana geeft naast mooie cursussen ook hele fijne healings. Ze beschikt naast haar helende vermogens ook over mediamieke talenten en gaven waardoor ze intuïtief aanvoelt wat iemand nodig heeft. Een unieke combinatie die je nergens anders zal vinden. Je zal je als herboren voelen en opgeladen met nieuwe en fijne energie. Begin het jaar als nieuw en laat je onderhanden nemen door Diana"

                                                                                                                                       - Moos uit Amersfoort

 

"Ik heb de cursus magnetiseren bij Diana gevolgd en heb meerdere healings van haar gekregen. Diana is een hele lieve, eerlijke en nuchtere vrouw waar je snel bij op je gemak voelt. Met heel veel passie en bevlogenheid geeft zij haar cursus en geeft ze haar healings. Ze heeft mij enorm geholpen en nog steeds!!"

                                                                                                                                        - Marieke Duipmans

 

"De praktijk van Diana is op haar lijf geschreven en is zo'n fijne, warme plek waar je helemaal tot jezelf kan komen, vooral omdat Diana zo'n mooi mens is van buiten&binnen!

Vooral ook haar gave, die je intens voelt als je je door haar laat magnetiseren. 
Ze doet zelfs zoveel meer en is een echte aanrader!

Je voelt je direct op je gemak, thuis en veilig...

Gun haar dat zij met haar fijne praktijk plus alle andere bezigheden van haar, volop en all the way zich nog meer kan ontwikkelen, want ze bruist en heeft nog veel meer in haar mars!

Wat ik hoop is dat zij hierdoor lekker veel afspraken krijgt want dit moet jezelf ervaren en gun het jezelf, dus maak gauw 'ns een afspraak!!!!

Lieve Diana, heel erg bedankt en kom natuurlijk weer"

                                                                                                                                                -  Jose Ledder

 

Al jaren stond een cursus magnetiseren op mijn lijstje en daar mocht ik 16 januari mee beginnen. Wat een fantastische cursus en ik kan deze cursus aan een ieder aanbevelen die ook graag mensen wil helpen om van klachten, blokkades en andere problemen af te komen! Deze cursus is goed verdeeld en er wordt door Diana veel informatie verstrekt maar ook niet te overdadig dat je ervan gaat tollen! Ik heb veel mogen ervaren en ben in de afgelopen 7 weken enorm gegroeid! Ben dankbaar dat ik dit mocht doen en ben in t bezit van een prachtig certificaat! Diana, je bent een topper!

                                                                                                                                            - Helga Hartog

 

 

 

Ik heb bij Diana de cursus intuïtieve ontwikkeling en magnetiseren gevolgd. Haar manier van lesgeven is heel ontspannen. Ze kijkt naar wat je als individu en groep nodig hebt. Ze geeft je vertrouwen in dat wat je oefent. De prijs kwaliteit verhouding is super! Diana heeft mij enorm gesterkt in mijn ontwikkeling.

                                                                                                                                                                Anika

 

Diana geeft les op een leuke en verstaanbare manier. De cursus Spirituele ontwikkeling is zeker de moeite waard om te volgen. Dat help je echt om naar je innerlijk te gaan om meer van jezelf te kunnen leren en jezelf te kunnen healing.

                                                                                                                                                          Rm Rosa

 

Een mooie en bijzondere workshop gevolgd bij Diana , ontmoet je krachtdier. Een voor mij helende en mooie reis na de onderwereld die Diana op haar drum liefdevol en intens begeleide . Bijzondere ervaring om je door de drum mee te laten nemen na het onderbewuste en daar je krachtdier te ontmoeten. Namaste Diana

                                                                                                                                                              Ilonka

 

Uiteindelijk na jaren de stap genomen en de cursus mediumschap gevolgd. Een hele bijzondere ervaring met gelijk resultaat. In een fijne en rustige sfeer de stappen doorgenomen en dan geoefend. Heel bijzonder was dit en Diana begeleidt het heel rustig en gemoedelijk. Dank je wel Diane voor de ervaring en de bijzondere gesprekken. Nu veel oefenen.

                                                                                                                                                             Edith S.

 

Ik heb de cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling gedaan het is in een woord super ik zou het iedereen aanraden om deze cursus te gaan doen je leert zoveel heerlijk.

                                                                                                                                                     Elly Hulstein

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

carin
3 jaar geleden

Bij Diana de basis en de verdiepingscursus mediumschap gevolgd en dat was ontzettend bijzonder en mooi! het heeft mijn leven verandert, echt een verrijking. Bij Diana kun je jezelf zijn waardoor je echt tot leren komt. De informatie en de oefeningen zijn leerzaam en ook goed thuis uit te voeren om zo te blijven oefenen waardoor je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Een mooie basis en een aanrader voor iedereen! Groetjes Carin

Jose
5 jaar geleden

Heb ik mogen ervaren vanochtend in jouw super mooie praktijk, 'n dag na Valentijn💓Het was zeer bijzonder, indrukwekkend&speciaal om mijn gids te hebben ontmoet💓Heel erg bedankt mooie, lieve Diana, je bent' n prachtmens met zoveel gaves&kwaliteiten😘

Marijke Pols
6 jaar geleden

Ik heb bij Diana meerdere cursussen gevolgd. Dankzij haar begeleiding heb ik mij meer op persoonlijk vlak kunnen ontwikkelen dan dat ik had durven dromen. Ook heeft zij mij geleerd beter om te gaan met bepaalde gebeurtenissen in mijn leven en beter voor mijzelf op te komen. Diana zelf is ook een fijn en integer mens. Ik kan haar cursussen dus ook zeker aanraden!

Sjamanca
5 jaar geleden

Dank je wel lieve Marijke❤