Ontmoet je spirituele gids via Channeling

In deze workshop leer ik jou via Channeling" hoe je contact kunt leggen met jou gids(en). 

Wat is een gids of engelbewaarder nou eigenlijk precies en wat doen ze voor ons?

Gidsen of engelbewaarders zijn “entiteiten” anders gezien, overleden mensen die als ziel in een energievorm om jou heen zijn. Iedereen heeft één of meerdere gidsen, die je gedurende kortere of langere tijd (soms je hele leven lang) helpen en begeleiden.

Gidsen zijn oude wijze zielen die onze aardse leerschool afgerond hebben en hun levenservaring willen delen. Het zijn hele liefdevolle en wijze mentoren. Je kent jouw persoonlijke gids van minstens een eerder leven en jullie hebben een hele hechte band. Aangezien wij mensen het fijn vinden om een menselijke gedaante te zien of ervaren, laat een gids zich vaak 'zien' als de man of vrouw van dat laatste gezamenlijke leven. 

* Ik vind het echt prachtig werk om met gidsen te mogen werken, en vooral om mensen bewust weer in contact te mogen brengen met hun eigen gids(en)* 

Gidsen staan ons bij en helpen ons in onze ontwikkeling, zodat wij de ervaringen die wij als levende mens opdoen, beter kunnen verdragen en verwerken. Zo kan het heel goed zijn, dat je gids je vader, moeder, opa of een hele goede vriend was in dat (of die) vorige leven(s). Op zielenniveau, als je elkaar weer
ontmoet na je stoffelijke leven, ontmoet je je gids (zijn ziel) en besluit je samen nog één of meerdere levens te delen.


Door in een bepaalde staat van rust te komen, die uit 3 stappen bestaat, door te leren je kanaal te openen, en jou trilling te verhogen, zal je leren contact te leggen met je eigen gids(en). Ook zal er een stukje healing met je gids inzitten. 

Deze dag begint om 10:00 uur en zal eindigen om 15:00 uur.

De kosten zijn inclusief Koffie, thee en een mooie nieuwe verbinding om voor altijd te koesteren. ❤


● Channeling is een vorm van telepathische communicatie tussen mensen en andere entiteiten, meestal uit hogere dimensies. Deze wezens kunnen geesten van overledenen zijn, je Hogere Zelf, buitenaardse wezens, engelen, natuurgeesten of zelfs dieren en huisdieren.  

DATUM

PRIJS