• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Creatieve workshop's

Heb jij de behoefte om je creativiteit te laten stromen? Iets te maken waar je ook nog wat mee kunt? Dan ben je hier aan het goede adres.

Alle creatieve workshops die hier worden aangeboden staan in verbinding met het sjamanisme. Alles wat je zelf maakt heeft dan ook jouw kracht in zich en word dan ook een krachtvoorwerp genoemd.

 

 

 

Je kunt kiezen uit meerdere workshop waaronder;

workshop beading - een dag heerlijk werken met 2 mm kralen om een prachtige armband te maken of misschien wel oorbellen. de mogelijkheden zijn ontelbaar.

Sjamanenratel maken Eén van de belangrijkste rituele krachtvoorwerpen is de ratel. gemaakt van echte huid, net zoals de native americans dat deden. 

Medicijnbuidel maken, In je eigen medicijnbuidel stop je krachtvoorwerpen die voor jou belangrijk zijn. Dat kan van alles zijn, van kruiden tot een stenen, of iets moois dat je in het bos hebt gevonden.

Krachtschild maken. Krachtschilden werden door indianen als bescherming, maar ook als reflectie van hun gaven en het doel dat ze voor ogen hadden gebruikt.

Domenvanger maken. De kracht van een dromenvanger zit vooral in het zelf maken en het zorgvuldig bij elkaar zoeken van de verschillende onderdelen.

Drum bouwen


Leren armband maken.