Cursus Magnetiseren

 

Magnetiseren is een zeer diepgaande vorm van healing, waarbij je op 5 dimentie-s te werk gaat.

Je leert de werking van de energiecentra (de chakra’s), het energieveld om iemand heen (de aura).

Je leert in deze cursus op een verantwoorde manier magnetiseren en doet een schat aan informatie op over de aura en de chakra’s. Voorts leer je wat de Haralijn is (het energetische niveau van je doel in het leven, je verlangens, je wil om hier op aarde te zijn, je bedoelingen in dit aardse bestaan en de reden van je reïncarnatie) en wat je Wezenster inhoudt (je ’Bron’, je oorspronkelijke wezen).

 

Je leert op al deze niveaus werken, teneinde bij je cliënt de balans tussen lichaam, geest en ziel zo goed mogelijk te herstellen, met als doel die persoon zo gezond en gelukkig mogelijk te maken.

Ook het werken met kleuren in bepaalde energielagen van de aura, in de chakra’s en de overige energiesystemen ga je leren. Als magnetiseur vertaalt je namelijk de energie om in kleuren.

 

Je zal ook kennis maken met je gidsen, je spirituele begeleiders of engelbewaarders. Zij kunnen jou bijstaan tijdens een healing bv door je aan te geven welke kleur waar nodig is, of waar de eventuele blokkade zitten bij je cliënt. Door middel van een ’gidsenmeditatie’ zal je deze begeleider(s) leren te ontmoeten.

 

De energie waar je mee werkt is afkomstig van de kosmos en omdat je het via je kruin ontvangt en het via je hart chakra naar je handen laat stromen, werk je ook vanuit je eigen liefde.

 

Het mooie van de cursus magnetiseren is dat je in eerste instantie jezelf ontwikkeld, omdat je veel leert en werkt op lichamelijk, geestelijk en op zielsniveau. De energie die je vanuit de kosmos ontvangt gaat als eerste door jouw lichaam heen en heeft een helende werking op jou als persoon. Je zal merken dat je steeds krachtiger wordt, dat de energie beter gaat stromen in jouw handen en je een sterkere verbinding gaat voelen met moeder aarde en je weer vol nieuwe energie komt te zitten.

 

Als je de cursus magnetiseren hebt afgerond ken je alle belangrijke technieken van het magnetiseren en kan je deze inzetten om een correcte en veilige behandeling te geven.

 

De cursus magnetiseren bestaat uit

3 Zaterdagen of zondagen van 10:00 tot 15:00 uur

Kosten 160 euro

voor de gehele cursus

incl. een prachtig naslagwerk met alles wat je in deze cursus leert.

De groep bestaat uit max 8 personen. 

DATUM

 

 De cursus magnetiseren is ook online te LEREN Wil je meedoen?

Schrijf je hieronder in, en gun jezelf dit mooie cadeautje.

Incl. Certificaat

Cursussen

€ 170,00

Cursussen

€ 170,00

 

  • Basis cursus Magnetiseren
  • Vervolg cursus Magnetiseren
  • Cursus Mediumschap (Basis)
  • Verdieping Mediumschap (2 Healing)
  • Cursus reïncarnatie Therapie
  • Online cursus 1ste chakra