Cursus Reïncarnatie Therapie

Wat is Regressie en Reincarnatie Therapie?

Bij regressie -en reïncarnatietherapie gaan we er vanuit, dat de oorsprong van veel klachten en problemen in onverwerkte

eerdere pijnlijke ervaringen ligt. Deze ervaringen kunnen plaats hebben gevonden tijdens je jeugd, tijdens de periode voor je geboorte (de prenatale periode), maar ook in een of meer vorige levens. en dat is waar je bij deze cursus mee leert werken.

Bij regressie maken we de onbewuste oude ervaringen, of ze nu uit de jeugd stammen of uit vorige levens, bewust.
Hierbij maken we gebruik van een natuurlijke, lichte trance-toestand, waarbij je je zowel bewust bent van jezelf in het verleden, als jezelf in het heden. Hierbij raak je niet ‘weg’, zoals wel gedacht wordt, integendeel, het is de bedoeling dat je er zelf bij blijft, je gaat zelf immers in de therapiesessie ervaringen verwerken. Je kunt je na de sessie dus ook alles herinneren. Door je, onder de begeleiding van de therapeut, te focussen op factoren van je probleem kom je in de regel vrij snel bij de oorzaak ervan in het verleden.

Door oude ladingen en ideeën, verbonden met oude ervaringen uit je jeugd of vorige levens, bewust te maken en te verwerken, bevrijd je jezelf van de klachten die ermee verbonden waren. Bovendien kun je je daardoor ook losmaken van de energieën en ladingen die je mogelijk van anderen hebt overgenomen. Het terughalen van je eigenheid en eigen energie, het herontdekken van je ziele-of geboorte missie en het eventueel herstellen van oude relaties met zielemaatjes of je tweelingziel kan daarbij tevens helend werken.

Elke sessie begint met een kort voorgesprek, waarin de blokkade wordt besproken. Dan volgt de eigenlijke trance sessie; deze duurt ongeveer één tot anderhalf uur. Daarna volgt een kort nagesprek om wat er is doorgewerkt in de trance sessie op een rijtje te zetten.

Dit alles kan jij ook leren.

Je werkt tijdens deze cursus nauw samen met je spirituele gids. Deze zal jou aanwijzingen geven en je helpen je client zo goed mogelijk bij te staan tijdens de sessie's. ook werk je tijdens de sessie's samen met de gids(en) van je client. Het is letterlijk een samen werking tussen jou, je client en de spirituele wereld. 

Je leert deze Methode toe te passen in meerdere stappen. elke cursus dag gaan we weer een stapje verder. ik zal je ten alle tijden bij staan en je begeleiden om het zo goed mogelijk onder de knie te krijgen. 

In het algemeen is Reïncarnatie Therapie voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Als je openstaat om echt een oplossing te zoeken voor het geen je tegen aan loopt. en daar meer inzicht in wilt krijgen. Regressie betekent letterlijk teruggaan dus teruggaan om meer inzicht te krijgen.

Hoe gaat zo een sessie in zijn werk?

Tijdens een sessie breng je de client in contact met zijn geleide Gids, eerst zorg je er voor dat je client in een ontspannen toestand komt door een paar korte ontspanningsoefening te doen. De linker hersenhelft, het denken wordt hierbij als het waren uitgeschakeld.

Je brengt je client rustig naar een plek waar hij zijn geleide Gids gaat ontmoeten. dan laat je je client even in dat leven waar hun elkaar ooit ontmoet hebben.

Daarna brengt je de client naar een vorig leven (één van de levens die hij geleefd heeft)  in dat leven gaan je kijken samen met de client en zijn gids of daar de blokkade zit die hij mee heeft genomen naar dit leven, zodat het hier in het Nu opgelost kan worden. Zo zal je client meer inzicht krijgen om bepaalde zaken los te kunnen laten.
Een sessie incl. voor en nagesprek duurt ongeveer 1.5 a 2 uur. Na de sessie ga je samen je reis bespreken.

 

Na het afronden van deze cursus kan jij zelfstandig, samen met jou geleiden gids via reïncarnatie de cliënt terug laten gaan naar een vorig leven, om zo de cliënt bewust te maken waar zijn probleem of blokkade vandaan komt.

Wil jij dit ook graag leren?

Wil jij hier ook graag mee werken, en dit ook graag leren?
Dat kan, er zijn geen vooropleidingen nodig om dit te leren. 

Het enige vereiste is dat je goed kan mee voelen met je cliënt. en dat je al wel wat energie werk hebt gedaan.

Ben jij net zo enthousiast als mij over deze methode? Waar wacht je dan nog op om het te leren? 

Geef je vandaag nog , en kom in contact met dit prachtige werk. en leer te werken in en met vorige levens.

De cursus Regressie & Reïncarnatie therapie word in
4 dagen gegeven van 10:00 tot 15:00 uur
Kosten 250 euro 

Kijk in de agenda de datum's

Wil je meedoen?

Schrijf je hieronder in, en gun jezelf dit mooie cadeautje.

Cursussen

€ 170,00

Cursussen

€ 170,00

 

  • Basis cursus Magnetiseren
  • Vervolg cursus Magnetiseren
  • Cursus Mediumschap (Basis)
  • Verdieping Mediumschap (2 Healing)
  • Cursus reïncarnatie Therapie
  • Online cursus 1ste chakra