Spiritueel ontwikkelen is de diepte in gaan van je Zelf. Je overtuigingen eens kritisch onderzoeken en hulp zoeken bij je zoektocht. Niet weglopen voor de enge dingen die je te zien krijgt.

Rust is de grondlegging van spiritualiteit. Om je verbonden te voelen met het grotere geheel is het nodig dat je jezelf af en toe loskoppelt van al je aardse zaken. Bidden en mediteren zijn manieren om deze rust te vinden.

Alle grote spirituele meesters van alle tijden leren ons dat het leven draait om liefde. De grote spirituele waarheid is dat God gelijk is aan liefde, en dat liefde gelijk is aan God.

Spiritueel gezien besta jij uit drie delen. Je bent een lichaam, je bent een bewustzijn en je bent een ziel. Je lichaam weet je wel te vinden. Je bewustzijn is dat wie jij bent, wat je waarneemt, wat je denkt. Alles wat je hersenen voor je doen. Je ziel is het meest ongrijpbare gedeelte van wie jij bent. Je ziel is datgene wat je leven geeft, de energie die een lichaam verliest als je weer terug naar huis gaat.

 Het is heel belangrijk dat jij je eigen pad volgt. Natuurlijk kan je er iemand bij gebruiken die jouw begeleid,voor een tijdje. maar blijf altijd bij jouw eigen waarheid. Jouw ontwikkeling, jou band met het spirituele en met wie jij bent is alleen voor jou daadwerkelijk zichtbaar. 

Zoek je eigen wijsheid. En laat je niet leiden door hoe het zou "moeten" zijn. Het mooiste van jezelf ontwikkellen is er langzaam aan achter komen dat jij zelf het goddelijke bent.

Voel en Ontwikkel!!