• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Cursus mediumschap

Wat is mediumschap?

Mediumschap is het vermogen om te communiceren met overledenen of wat wij noemen de  spirituele wereld. Als wij doodgaan overlijdt alleen ons stoffelijke lichaam. Je essentie, die je je ziel zou kunnen noemen, sterft niet maar gaat over naar een andere dimensie. Een medium kan contact maken met die essentie en zodoende contact maken met jouw overleden dierbaren.

 

Word je als medium geboren?

 

Wij geloven dat iedereen zogeheten mediamieke kwaliteiten bezit, zelfs al ben je je daar niet van bewust. De één is alleen talentvoller dan de ander. Vergelijk het maar met pianospelen: iedereen kan het leren maar niet iedereen wordt concertpianist. Daarvoor moet je talent hebben en veel tijd en discipline steken in het verder ontwikkelen van dat talent. Datzelfde geldt voor (goede) mediums.

 

Bij deze basis cursus word gewerkt met het Engels mediumschap. De Engelse vorm van mediumschap is erg zuiver omdat er geen gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld foto’s of voorwerpen om contact te maken met overledenen. In plaats daarvan gebruiken deze mediums hun eigen bewustzijn om informatie door te geven vanuit de geest aan onze wereld. Zij ontvangen namelijk via hun innerlijke zintuigen zoals helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid indrukken van onze overleden dierbaren en zij beschrijven direct wat ze via deze zintuigen waarnemen. Er vindt dus een tijdelijke verbintenis plaats tussen het bewustzijn van het medium en dat van een overleden persoon.
Op deze manier kunnen mediums via juiste informatie bewijzen geven dat ons leven na de stoffelijke dood niet ophoudt en dat contact tussen deze twee werelden mogelijk is

 

Wil jij ook je mediamieke gave's ontwikkelen?

Dat kan bij deze basis cursus van het mediumschap. Ik ga jou stapje voor stapje helpen om contact te maken met de spirits (overleden dierbare). ik ga jou leren het contact sterker te maken en dat je uiteindelijk een prachtige reading kunt geven.

Contact met de spirits is bijzonder mooi.

 

De cursus bestaat uit 3 zaterdagen of zondagen van 10:00 tot 15:00 uur

 

Wat is een Medium?

Als medium ben je eigenlijk een boodschapper tussen de spirituele wereld en onze materiële wereld. De energie in de spirituele wereld heeft een andere frequentie dan de onze. Een medium stemt zijn of haar energie af op die frequentie en ontvangt zo informatie. Vergelijkbaar met een radioantenne die geluidsgolven opvangt en een radio die het geluid hoorbaar maakt voor iedereen. Een goed medium bewijst op een integere, liefdevolle en overtuigende manier dat het leven doorgaat na de dood. En dat jouw overleden dierbaren nog altijd bij je zijn..

 kosten: 170 euro

Na het volgen van de basis cursus kan je verder ontwikkelen en de vervolg cursus volgen van het mediumschap: 

DATUM

 

Wil je meedoen?

Schrijf je hieronder in, en gun jezelf dit mooie cadeautje.

Cursussen

€ 170,00

Cursussen

€ 170,00

 

  • Basis cursus Magnetiseren
  • Vervolg cursus Magnetiseren
  • Cursus Mediumschap (Basis)
  • Verdieping Mediumschap (2 Healing)
  • Cursus reïncarnatie Therapie
  • Online cursus 1ste chakra