Een brief van jou Gids


Een brief van jou gids aan jou. Hoe mooi is dat?

Door te channelen met jouw gids word er informatie op papier gezet,speciaal voor jou.

Ik maak contact met de Spirituele Wereld en laat een Gids van jou naar voren komen die via mij een boodschap op papier laat verschijnen voor jou. Het kan inzicht en helderheid brengen in bepaalde problematiek. Heldere boodschappen op momenten dat je misschien vast loopt op bepaalde punten in je leven. Of een duwtje in de rug krijgen door een bevestigend antwoord waardoor je eindelijk een besluit kunt nemen. 

 

Wat heeft jouw gids je te vertellen? Wat voor boodschappen heeft hij/zij voor je? Kom erachter en leer je gids kennen!

Iedereen heeft één hoofdgids, deze is voor je geboorte al toegewezen, en daarnaast heb je meerdere gidsen die in bepaalde fases in je leven verschijnen om je bij te staan, en steun te bieden. Gidsen zijn personen zonder fysiek lichaam. In tegenstelling tot engelen, hebben gidsen wél een fysiek lichaam gehad. Ze zijn altijd bij ons, al van bij onze geboorte en heel vaak hebben ze ook vorige levens met ons samengeleefd. Je gids kan je helpen bij verschillende fasen van het leven en je kunt ze alles vragen. Je hoofdgids is altijd bij je, en gidsen vinden het fijn als je ze wilt leren kennen en hebben je onvoorwaardelijk lief. Ze geven je persoonlijke informatie door, die alleen jij weet, en belangrijke boodschappen/adviezen.

Je hoofdgids is een beschermende en liefdevolle energie, die vanaf je geboorte bij je is. Jullie zijn energetisch aan elkaar verbonden en hij/zij beschermt, begeleid en steunt je onvoorwaardelijk in dit leven.

De brief is een bijzonder, uniek consult. De brief, die voor jou geschreven wordt geeft je niet alleen nieuwe inzichten, maar heeft ook de bedoeling je te verlichten. Wanneer hoop niet sterk genoeg lijkt te zijn, of wanneer je in een periode zit van twijfels en onzekerheid. De boodschappen en informatie in de brief herinneren je eraan dat het Universum alles mogelijk maakt en je altijd geleid wordt door een hogere energie. De energie van de brief zal je in je hart raken. Soms komt jou gids zo goed door dat ik doorkrijg hoe hij/zij heet. hoe hij/zij eruit ziet en wat voor leven jullie samen hebben geleefd.

Een Brief kan je aanvragen via onderstaand formulier en zal jou via de post worden verstuurd. De brief word met de hand geschreven. Binnen 3 weken ontvang jij jou persoonlijke brief bij jou op de deurmat.

Zodra ik jou aanvraag heb ontvangen zal ik misschien vragen om een foto van jou om nog beter in contact te kunnen komen met jou gids, soms is dat niet nodig. 

De kosten zijn 25 euro 

incl.verzenkosten

exclusief btw 

 


Plaats hier je reactie van je gidsbrief

Reacties

Sandra Van der steen
6 maanden geleden

Hallo Bianca,

Al een poos ben ik op zoek naar 'antwoorden van boven'. Met name gidsen en engelen spreken mij enorm aan. Tijdens wat internetsurfen kwam ik op jouw site en ik voelde zo'n warmte in mijn buik dat ik zeker weet dat ik heel graag via jou een brief van mijn gids zou willen. Ik hoor graag van je. Vriendelijke groetjes Sandra

Esther
7 maanden geleden

Dank je wel Diana voor de mooie brief van mijn gids.
Leuk om te weten dat ik vroeger bevriend met hem was in Bulgarije...en verrassend dat ik weer mijn creatieve kant op ga....wilde ik al graag weer doen!

Fijn dat ik nu ook een naam bij mijn gids heb gekregen, heb altijd wel geweten dat 't een hij is.
En dat ik nu ook zijn hulp mag vragen...ga ik zeker doen.

Nogmaals dank ervoor!

Harte groet,

Esther💗

Anita Tijken
7 maanden geleden

Dank je wel Diana er valt veel op de plek. In dit leven had ik geen goede band met mijn moeder,maar zoals mijn toenmalige moeder mij verteld dat we veel samen waren troost mij heel erg. Dat ik erg met de natuur verbonden ben heb ik altijd gevoeld. Ik heb veel doorstaan dit heeft me gebracht op de plek waar ik nu sta. Hoe treffend verwoord in de brief. Dank je wel. ;)

Jose
7 maanden geleden

Ontroerend de brief van mijn gids en vooral nu te weten wie mijn gids is en dat ik bij hem terechtkan.
Het klopt als een bus en was precies op het juiste moment om nu sommige dingen beter te begrijpen&accepteren.
Heb weer 'n beetje vertrouwen en mij enorm goed gedaan!
Dank je wel lieve Diana en dik compliment voor jou met al je mooie gaves waar jij zoveel mensen mee helpt. Jij prachtig mooi mens :-)

Karin van Rijn
een jaar geleden

Wat een mooi bericht en precies op het juiste moment. Ik had net dat duwtje nodig! Jaren geleden heb ik over mijn gids gedroomd en ik kon me de naam niet meer herinneren. Wat fijn dat ik dat nu weer weet en ik contact met haar kan zoeken.
Dankewel voor het bijzonder bericht!

Liefs, Karin

Marjo Tollenaar
een jaar geleden

Lieve, lieve Diana,

Hoe kloppend is deze gidsenbrief! Waarin ik heb gestaan en waarin ik in het Nu sta! Ik ben er nog lang niet hoor, nog vele wegen te bewandelen. Zoals je omschrijft, voor mijzelf te kiezen en lang zoekende om alle puzzelstukjes op z'n plaats te krijgen.

Helder weten, voelen en horen is niets nieuws voor mij maar pfff wat een pittige taak als je niet "gehoord" of "gezien" mag/kan worden.

Sta heel erg open zoals je schrijft en ben idd. bezig om dit af te schermen, omdat dit al mijn energie opslokt.

Mijzelf op de eerst plaats zetten? Mens, ik zou willen dat ik dit kon, maar nee zoals je schrijft ben ik er altijd voor het medemens en wil daar ook niets voor terug vanuit onvoorwaardelijke Liefde. En ja, voor mij is ontvangen veel moeilijker dan geven.

Zó mooi vanuit een vorig leven mijn gids te mogen ont-moeten (het moeten is eraf) Weet dat mijn gids als twee druppels water op mij lijkt en heel mijn leven bij mij is.

Geleefd te hebben op een prachtige plek in het bos is mij niet vreemd heb hier een speciale verbinding mee. Dansen rond het vuur en bloemenkransen vlechten van madeliefjes is mij ook niet vreemd. En....Ierland...ohhh....my god...ben van jongs af aan al verbonden met Ierland, Ierse mystiek, symboliek en Ierse muziek. Ben in Schotland geweest, wilde eigenlijk niet meer terug naar Nederland maar mijn drijfveer is nog steeds om naar Ierland te gaan, heb iets met de Kelten en weet dat daarin mijn voorland ligt, ook zo in het Boeddhisme, Sjamanisme en in het heksengebroed.

En ja, ik weet wat er te gebeuren staat, soms lastig in voorspelling en in wat er binnenkomt, ook uitkomt. Ik heb een enorme connectie met de maan, de volle maan, mens wat is dit mooi om te mogen aanschouwen en de kracht wat in de maan je brengt.

Dank je wel lieve Diana voor je liefdevolle en mooie kloppende boodschap, tranen van ontroering en herkenning!

Dank je wel aan mijn gids die vanaf mijn geboorte mij bijstaat en ik haar in vol ornaat heb mogen aanschouwen. Dank je wel Elise.

Angelique
een jaar geleden

Mijn brief was zo bijzonder om te lezen. Maar ook zeker wel herkenning. Vooral ook de herinnering door middel van een droom die ik heb gehad. Zo blij werd ik van binnen toen ik hem las. Zou wel dagelijks zo een brief willen ontvangen. Echt zo leuk. Dank je wel Diana en leuk initiatief. Ik twijfelde ook geen moment toen deze gelegenheid voorbij kwam. Veel liefsssss

Esther
een jaar geleden

Heb gisteren de brief gekregen van mijn gids..
Ik zit nog steeds in een roes , zo mooi en zo in detail
Voor mij een hele bijzondere bevestiging die ik heb gekregen . Heel Dankbaar🙏🏻
Dank je wel Lieve Diana dat jij dit mocht doorgeven van mijn gids aan mij . ❤️🙏🏻 Dikke knuffel Liefs Esther❤️😘

Tiny
een jaar geleden

Heb gisteren mijn brief van mijn gids gekregen dit was zo bijzonder mooi mooie bevestigingen gekregen en blij met deze warme brief ben er super blij mee
Mijn dank is groot lieve Diana xxx tiny

Reactie plaatsen


Vraag hier je gidsbrief aan.

Een Brief kan je hier aanvragen en zal jou via de post worden verstuurd. De brief word met de hand geschreven. Binnen 3 a 4 weken ontvang jij jou persoonlijke brief bij jou op de deurmat.

Zodra ik jou aanvraag heb ontvangen zal ik vragen om een foto van jou om nog beter in contact te kunnen komen met jou gids, soms is dat niet nodig. 

De kosten zijn 25 euro 

incl.verzenkosten