• NIEUW! SOUL RETRIEVAL ❤️
  • JAAROPLEIDING MAGNETISEREN 💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • SJAMANISTISCHE HEALING LIVE EN OP AFSTAND.
  • NIEUW: ONLINE AUTOMATISCHE SCHRIFT

Het verhaal achter de naam Sjamanca

Een sjamaan ook wel een medicijn-man-vrouw genoemd is Meester van de energie, van vuur als medium van verandering. Hij weet dat al het leven van de aarde achter het materiële gewaad een energetisch gewaad draagt, waarmee het in verbinding staat in wederzijdse uitwisseling met de `Andere Wereld`de onzichtbare, geestelijke wereld. De begrippen hitte, vuur, energie weerspiegeld zich de ervaring van een sjamaan, die hij daadwerkelijk ondergaat als hij in de "Andere Wereld" verblijft en daar de geesten, goden of het Hoogste Wezen ontmoet. 

Het vermogen van een sjamaan is om daadwerkelijk de Ander Wereld te betreden, en om hier mee in contact te treden. met de wezens van de Hemel, De aanraking met deze wereld beleeft hij als een magische vlucht, als extase, met het inzicht in de oorspronkelijke eenheid van hemel en Aarde, van god en mens.

 

Ik ben zelf van kleins af aan geinspireerd door indianen, vooral het vuur wat ze in zich dragen, de vrijheid die ze tot op zekere hoogte altijd hebben gehad. maar ook het leven samen, de hechtheid van de tribe. ik weet dat ik meerde levens bij de indianen ben geweest, als ik mijn ogen sluit zie ik nog de beelden van toen, en dan voel ik het verlangen terug naar die tijd. Ik ben via reïncarnatie therapie terug geweest naar 1 van deze levens die ik daar heb geleefd.

 

"Het leven daar was goed, ik leefde met mijn opa en mijn zus in een tribe bij de Lakota indianen. Mijn sjamaanse Opa was de medicijnman van deze tribe en hij heeft mij veel geleerd"

 

Toen de Sessie voorbij was waren mijn woorden "wat fijn om weer even thuis te zijn geweest" Het bracht veel herkenning en veel emotie's, maar het was super fijn om je gevoel bevestigd te krijgen.

Toen ik 31 jaar oud werd verscheen er in energie een prachtige man bij me, een sjamaan in volle ornaat, met een tooi vol met witte veren tot aan de grond, met aan de puntjes van de veren rood, hij had een vredes pijp in zijn hand. Hij zei niks hij keek alleen maar naar mij. Zijn gezicht was oud, je kon zien dat hij veel gedragen had gedurende zijn leven. Ik heb hem vanaf die tijd altijd bij me gevoelt. Het mooie was dat mensen om mij heen tegen mij zeiden dat er een sjamaan naast me stond, willekeurige mensen, los van elkaar, tot bij een cursus in Engeland toe. Prachtig al die bevestigingen. Tot op een gegeven moment ik er blijkbaar klaar voor was ben ik me voor hem gaan openen stellen, dat was zo mooi, zijn woorden waren:  "ik ben jou opa". en toen kwamen de tranen, ik kon de emotie niet meer stoppen. Mijn Opa maar natuurlijk. Hij vroeg mij om de oude traditie's voort te zetten vanuit "onze" tribe.

Ik ben me gaan verdiepen in het sjamanisme, en er kwamen veel mooie mensen op mijn pad die het zelfde voelde als ik. En sinds dat moment heet mijn praktijk dan ook SJAMANCA. Mijn Opa is nog altijd bij me en helpt en steunt me in mijn ontwikkeling. Ik ben nog steeds veel aan het leren, en het is de bedoeling dat ik de traditie in stand ga houden. 

Mocht je geïnteresseerd zijn in het sjamanisme hou deze pagina dan maar goed in de gaten. Ik zal hier alle evenementen, ceremonies, workshops en Sjamanistische onderwerpen vermeldden die te maken hebben met het sjamanisme.  Er zal in de toekomst nog meer bij komen.

 

Mitakuye Oyasin (We are all Realated)

 


Reactie plaatsen

Reacties

Esmay Versteegh
20 dagen geleden

Beste,
Ik zou graag langs willen komen voor een soul retrieval. Ik ben zelf ook een spiritueel pad aan het bewandelen en ben verstrikt geraakt in veel duistere energieën. Ik denk dat mijn hulpvraag wel flink wat ervaring vraagt. Zou ik daarvoor bij u terecht kunnen?

Groet,
Esmay

Sylvia
een jaar geleden

Mooi om te lezen! Ik wil graag weten wie bij me is en mezelf echt ontdekken. Het voelt alsof er iets mist in mijn leven, ik voel me een puzzel die gelegd moet worden

nathalie olsthoorn
2 jaar geleden

Bijzonder mooi dit te lezen, ik heb ook beelden van vroeger over sjamanen.etc Ik ben benieuwd en wil een keer deelnemen aan een van deze workshops of evenementen :)

Anja van Eldik
3 jaar geleden

Dag Diana,
Wij zijn zeer geinterresseerd in de Mukay inwijdingen.
En willen graag iets meer van weten, en eventueel data.

Met vriendelijke groet,

Anneke van Faassen emailadres, annekevanfaassen@hotmail.com

Anja van Eldik

Rating: 0 sterren
0 stemmen