• NIEUW! SOUL RETRIEVAL ❤️
 • JAAROPLEIDING MAGNETISEREN 💥🙏
 • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
 • SJAMANISTISCHE HEALING LIVE EN OP AFSTAND.
 • NIEUW: ONLINE AUTOMATISCHE SCHRIFT

Jaaropleiding Magnetiseren

Naast de verkorte basis cursus Magnetiseren, is er nu ook een jaaropleiding te volgen. In deze jaaropleiding die zeer uitgebreid is, zal je alles op je eigen tempo kunnen leren. De jaaropleiding bestaat uit 10 lessen verdeel over 10 maanden, dus elke maand 1 les. Zo kan je het geleerde op je eigen tempo gaan uitvoeren op medecursisten , kennissen, vriend of misschien wel op je familie. Het is de zelfde lering als in de verkorte versie alleen veel uitgebreider. 

De rede van deze jaaropleiding, is dat ik merkte dat ik in de verkorte basis cursus te weinig tijd heb om alles te kunnen vertellen wat ik aan kennis heb vergaart. De basis cursus blijft nog wel gewoon bestaan, omdat de reacties van de cursisten altijd super positief zijn en dat sommige mensen het al snel door hadden hoe het werkte. maar toch ik vind een jaaropleiding nodig voor mensen die deze uitbreiding nodig hebben..

WAT IS MAGNETISEREN?

Energie is overal om ons heen. Het hele universum om ons heen is gevuld met energie, en alles om ons heen straalt die energie uit. Mensen, bomen, planten en dieren maken deel uit van die universele energie en zijn opgebouwd uit moleculen en celweefsel. diezelfde moleculen en cel structuren vinden we terug in het menselijk lichaam, in de aura (dit zijn meerdere lagen van lichtere energie om ons heen) en ook de chakra's (een soort trechters van energie die draaien en hierdoor een zuigende kracht hebben) en andere energieniveaus van ons bestaan, vandaar dat je met de universele energie uitermate goed het menselijk lichaam en die energieniveaus kunt helen.

En zoals het grofstoffelijk lichaam bloed nodig heeft die zuurstof, bouwstoffen en voedingsstoffen rondbrengen door het hele lichaam, heeft het lichaam ook energie nodig. Het gehele lichaam en elke cel bestaat uit energie, dit is ook wetenschappelijk vastgesteld. Elke cel in het lichaam heeft nieuwe energie nodig om te kunnen splitsen en elk orgaan, spieren stelsel, bloedsomloop heeft energie nodig om zijn werk te kunnen doen. Door een blokkade in het energiestelsel wordt je uit balans gebracht en op de lange duur kunnen er klachten ontstaan door het stagneren van de energietoevoer. Aangezien de auralagen en chakra's verbonden zijn met je gehele lichaam en geest, kunnen ook geestelijke problemen blokkades vormen, daar gedachten ook energie vormen.
Door te magnetiseren wordt ook het zelfgenezend vermogen op gang gebracht.

VOOR WIE IS DEZE JAAROPLEIDING?

Deze jaaropleiding is voor iedereen jong en oud die wil leren werken met energie. Juist omdat dit zo uitgebreid is, is het voor iedereen te leren. We beginnen ook echt eerst met het ervaren van energie. Wat is energie, en hoe voelt het. Ook jij als persoon zal je eerst leren te ontspannen en energie te ervaren alvorens je gaat werken met de energie, gaat magnetiseren. 

WAT KAN IK NA HET VOLGEN VAN DEZE JAAROPLEIDING

Het mooie van de cursus magnetiseren is dat je in eerste instantie jezelf ontwikkeld, omdat je veel leert en werkt op lichamelijk, geestelijk en op zielsniveau. De energie die je vanuit de kosmos ontvangt gaat als eerste door jouw lichaam heen en heeft een helende werking op jou als persoon. Je zal merken dat je steeds krachtiger wordt, dat de energie beter gaat stromen in jouw handen en je een sterkere verbinding gaat voelen met moeder aarde en je weer vol nieuwe energie komt te zitten. Je zal een diepe connectie gaan voelen met de kosmische energie jouw intuïtie en met je healing gidsen, je zal leren om nauw samen te gaan werken.

Als je de cursus magnetiseren hebt afgerond ken je alle belangrijke technieken van het magnetiseren en kan je deze inzetten om een correcte en veilige behandeling te geven.

INHOUD VAN DE JAAROPLEIDING


Les 1 intuïtie & Energie

 • Energie oefeningen

 • Wat is energie

 • Wat is aarding

 • Positieve en negatieve energie

 • Kleuren leer

 • Leren openstellen

 • Leren ontspannen en loslaten

 • 5 dimensies

 • Balans in jezelf

Les 2

 1. Fysieke lichaam

 2. Blokkades "wat zijn blokkades, hoe zetten zij zich vast en hoe ontstaan ze

 3. 6 stadia van ziekte

 4. Wat kan je ervaren tijden een behandeling

 5. Aarden van je cliënt

Les 3

 1. Healing gidsen ontmoeten

 2. Werken met Healing Gidsen

 3. Gids oefeningen

 4. Innerlijk kind

Les 4 

 1. Aura, 7 lagen

 2. Kleuren

 3. Aura beschermen

 4. Aura voelen

 5. Aura leren Zien

 6. Aura reading (leren lezen)

Les 5

 1. Aura behandelen

 2. 7 lagen ontladen en opladen

 3. De sensaties in de auralagen

Les 6

 1. De chakra’s

 2. Pendelen

 3. De chakra’s ervaren

 4. Touch for health

 5. Chakra diagnose (kleuren in de chakra’s)

 6. Voor en achterzijde van de chakra’s

Les 7

 1. Chakra behandelen

 2. Chakra's en hun bijbehorende organen

 3. De kleine chakra’s

 4. Chakra meditatie

 5. Nieuwe chakra's en auralagen

Les 8

 1. Haralijn en Wezenster

 2. Behandelen van de Haralijn en Wezenster

 3. Diagnostische gesprek met je cliënt

 4. Verslag maken van behandeling

Les 9

 1. Chakrakoorden

 2. Het werken met chakrakoorden 

 3. Regressie en chakrakoorden

Les 10

 1. Intake gesprek

 2. Volledige behandeling

LESMATERIAAL?

Bij de opleiding krijg je een map met uitgebreide informatie over het magnetiseren. Elke maand krijg je de gedaande les uitgebreid aangereikt. Heb je liever geen papier, dan word alle informatie door middel van een PDF via de mail verstuurd. Elke maand na de lesdag krijg je de informatie over wat je die dag hebt geleerd, met extra informatie over wat je zelf nog mag bestuderen. De opleiding bestaat zowel uit theorieles, maar is meer gericht op praktische. Veel oefenen en zelf ervaren.

HOE LANG DUURT DEZE JAAROPLEIDING?

De jaaropleiding bevat 10 lesdagen van 10:00 tot 16:00 uur. En er vind elke maand 1 lesdag plaats, deze kan je terug vinden in de agenda

De opleiding in zijn geheel duurt 10 maanden.

*Er kunnen maximaal 8 mensen deel nemen aan deze jaaropleiding*

WAT KOST DEZE OPLEIDING?

De kosten voor de Magnetiseren Jaaropleiding bedragen €600,-.

Het bedrag kan in 1 keer worden voldaan of in 2 termijnen. Het eerste termijn is €200 aanbetaling bij aanmelding en het restbedrag van 400 euro binnen de eerste maand van de opleiding. In overleg kan het in termijnen worden voldaan.


Let op! Heb je de basis cursus magnetiseren van 3 dagen al gevolgd? Dan bedragen de kosten geen €600,- maar €500,-  Je start de uitgebreidere Jaaropleiding dan gewoon opnieuw, maar met meer informatie en oefeningen. 

Stel je vraag in het reactie formulier, zodat ik ze open kan beantwoorden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Lidwien
5 maanden geleden

Ik ben geïnteresseerd in de jaaropleiding magnetiseren. Helaas de eerste zaterdag zou ik al niet kunnen. Is er volgend jaar ook een opleiding en is deze dan ook op zaterdag?

Bvd.

Warme groet,
Lidwien.

Patricia
7 maanden geleden

Wat een mooie Opleiding.
Ik heb zeker interesse.