• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Opleiding Intuïtie en Mediumschap

Spiritueel ontwaken!


In deze opleiding leer je stap voor stap kennis te maken met het mediumschap.

We gaan door middel van vele oefeningen leren luisteren en vertrouwen op je eigen intuïtie, om je vervolgens op een veilige manier open te stellen voor de spirituele wereld. Hierdoor zal er ook een spiritueel ontwaken ontstaan.

Tijdens het werken als Medium mag je een vertolker zijn van de energie, tussen Hemel en Aarde. Je mag boodschappen door geven aan de mensen op aarde, die nog zo graag even een gevoel willen voelen en horen van de gene die zijn overleden. Het is echt helend werk. 

Het is echt super mooi en dankbaar werk! 

De opleiding is voor 80 % praktische. al het geleerde kan en mag meteen worden toegepast.We starten met het leren luisteren naar onze intuïtie, we gaan ons eigen energie en de energieën om ons heen leren kennen. We gaan leren om onze energie krachtiger te maken. We leren over onze eigen "gave"en hoe die te kunnen inzetten. En we gaan werken met zowel het psyche mediumschap als met het Mentale mediumschap. Deze opleiding gaat dieper dan de 3 daagse cursus omdat in deze opleiding een stuk meer ontwikkeling zit dan bij de basis cursus.

Als we ons na een aantal geleerde lessen ons gaan openstellen voor het werken met overleden dierbare, word jou geleerd over het Engelse mediumschap, hiermee word gewerkt in deze opleiding.

De Engelse vorm van mediumschap is erg zuiver omdat er geen gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld foto’s of voorwerpen om contact te maken met overledenen. In plaats daarvan gebruik jij je eigen bewustzijn om informatie door te geven vanuit de spirituele wereld aan onze wereld. Je ontvangt namelijk via jou innerlijke zintuigen zoals helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid indrukken van onze overleden dierbaren en zo beschrijf je direct wat je via deze zintuigen waarneemt. Er vindt dus een tijdelijke verbintenis plaats tussen jouw bewustzijn en dat van een overleden dierbare. 

Op deze manier kunnen mediums via juiste informatie bewijzen geven dat ons leven na de stoffelijke dood niet ophoudt en dat contact tussen deze twee werelden mogelijk is. 

We gaan allerlei oefeningen doen om de overleden dierbare te identificeren. Hoe hij overleden is, wat voor lichamelijke klachten hij had in het aardse leven, hobby's enz.

Er zal een hoop aan bod komen om zo goed mogelijk je Psychic Mediumschap, als je mentale mediumschap te ontdekken en er zo makkelijker mee leert werken.

Wat is psychic mediumschap

Bij het psychic mediumschap werk je met de energie die in en om ons heen is. Denk hierbij aan het lezen van een auraveld, of het voelen van sieraden of lezen van een foto's.

Hierbij werk je dus niet bewust met de energie van een overleden dierbare, maar het is eigenlijk het dieper aanvoelen met ons heldervoelend vermogen. dit gaan we ook inzetten, om met onze intuïtie te gaan werken, en hierop te gaan leren vertrouwen.

Wat is mentaal Mediumschap?

Mentaal mediumschap is een vorm van mediumschap waarbij een medium de eigen vibratie zodanig omhoog brengt dat deze contact maakt met de vibratie van de Spirituele Wereld, die haar energie wat omlaag brengt. Een mentaal medium ontvangt informatie door middel van zijn of haar innerlijke zintuigen, waaronder we dit kennen als helderzien, helderhoren, heldervoelen, helderweten, helderruiken en helderproeven.

Deze informatie is voor anderen niet waarneembaar en dus subjectief. Juist daarom is het bij mentaal mediumschap zo belangrijk dat het medium met sterk bewijs komt dat er contact is met een overledene. Specifieke bewijzen zijn bijvoorbeeld de manier van overlijden, de relatie met de cliënt, informatie over werk en hobby’s van de overledene en gedeelde herinneringen van overledene en cliënt, maar ook de voelbare aanwezigheid van de overleden dierbare brengen behoort tot bewijs.


 

VOOR WIE IS DEZE JAAROPLEIDING?

Deze jaaropleiding is voor iedereen die wil leren werken met het mediumschap. Ik ben van mening dat iedereen dit kan, iedereen bestaat uit energie, en iedereen kan connecten met deze energie. De 1 is al wat verder ontwikkeld dan de ander, maar het is voor iedereen te leren. En omdat deze opleiding bij de basis start en dit zo uitgebreid is, is het voor iedereen te leren. We beginnen ook echt eerst met het ervaren van energie. Wat is energie, en hoe voelt het. Ook jij als persoon zal je eerst leren te ontspannen en energie te ervaren alvorens je gaat werken met de energie van het mediumschap. 

WAT KAN IK NA HET VOLGEN VAN DEZE JAAROPLEIDING

Na het afronden van deze opleiding kan je zelfstandig en veilig contact leggen met een overleden dierbare. Je kan een reading geven en zo een ander mens verlichting brengen, dit werkt zeer helend. Je leert dit op een goede professionele manier te doen. Maar vergeet niet dat een medium altijd blijft leren, we zijn nooit uit geleerd. Ook zal er na het volgen van deze opleiding een terug kerend event komen genaamd "Cirkel avonden" , hierin komen de cursisten samen om in de cirkel te oefenen met wat zich aandoend.

 

LESMATERIAAL?

Bij de opleiding krijg je een map met informatie over het mediumschap. Elke maand krijg je de gedaande les aangereikt. Heb je liever geen papier, dan word alle informatie door middel van een PDF via de mail verstuurd. Elke maand na de lesdag krijg je de informatie over wat je die dag hebt geleerd, met extra informatie over wat je zelf nog mag bestuderen. De opleiding bestaat zowel uit theorieles, maar is meer gericht op praktische. Veel oefenen en zelf ervaren.

 

HOE LANG DUURT DEZE JAAROPLEIDING?

De jaaropleiding bevat 10 lesdagen van 10:00 tot 15:00/16:00 uur. En er vind elke maand 1 lesdag plaats, deze kan je terug vinden in de agenda

De opleiding in zijn geheel duurt 10 maanden.

WAT KOST DEZE OPLEIDING?

De kosten voor deze Jaaropleiding bedragen €600,-.

Het bedrag kan in 1 keer worden voldaan of in 2 termijnen. Het eerste termijn is €200 aanbetaling bij aanmelding en het restbedrag van 400 euro binnen de eerste maand van de opleiding. In overleg kan het in termijnen worden voldaan. 

*Gespreid betalen is ook zeker mogelijk.*


LET OP! in deze jaar opleiding zit niet het werken met trance mediumschap, deze kan je volgen naar de jaaropleiding of na de 3 daagse basis cursus van het mediumschap.