Opleiding Intuïtie en Mediumschap

Spiritueel ontwaken!


In deze opleiding leer je stap voor stap kennis te maken met het mediumschap.

We gaan door middel van vele oefeningen leren luisteren en vertrouwen op je eigen intuïtie, om je vervolgens op een veilige manier open te stellen voor de spirituele wereld. Hierdoor zal er ook een spiritueel ontwaken ontstaan.

Tijdens het werken als Medium mag je een vertolker zijn van de energie, tussen Hemel en Aarde. Je mag boodschappen door geven aan de mensen op aarde, die nog zo graag even een gevoel willen voelen en horen van de gene die zijn overleden. Het is echt helend werk. 

Het is echt super mooi en dankbaar werk! 

De opleiding is voor 80 % praktische. al het geleerde kan en mag meteen worden toegepast.We starten met het leren luisteren naar onze intuïtie, we gaan ons eigen energie en de energieën om ons heen leren kennen. We gaan leren om onze energie krachtiger te maken. We leren over onze eigen "gave"en hoe die te kunnen inzetten. En we gaan werken met zowel het psyche mediumschap als met het Mentale mediumschap. Deze opleiding gaat dieper dan de 3 daagse cursus omdat in deze opleiding een stuk meer ontwikkeling zit dan bij de basis cursus.

Als we ons na een aantal geleerde lessen ons gaan openstellen voor het werken met overleden dierbare, word jou geleerd over het Engelse mediumschap, hiermee word gewerkt in deze opleiding.

De Engelse vorm van mediumschap is erg zuiver omdat er geen gebruik wordt gemaakt van hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld foto’s of voorwerpen om contact te maken met overledenen. In plaats daarvan gebruik jij je eigen bewustzijn om informatie door te geven vanuit de spirituele wereld aan onze wereld. Je ontvangt namelijk via jou innerlijke zintuigen zoals helderziendheid, helderhorendheid en heldervoelendheid indrukken van onze overleden dierbaren en zo beschrijf je direct wat je via deze zintuigen waarneemt. Er vindt dus een tijdelijke verbintenis plaats tussen jouw bewustzijn en dat van een overleden dierbare. 

Op deze manier kunnen mediums via juiste informatie bewijzen geven dat ons leven na de stoffelijke dood niet ophoudt en dat contact tussen deze twee werelden mogelijk is. 


We gaan allerlei oefeningen doen om de overleden dierbare te identificeren. Hoe hij overleden is, wat voor lichamelijke klachten hij had in het aardse leven, hobby's enz.

Er zal een hoop aan bod komen om zo goed mogelijk je Psychic Mediumschap, als je mentale mediumschap te ontdekken en er zo makkelijker mee leert werken.

Wat is psychic mediumschap

Bij het psychic mediumschap werk je met de energie die in en om ons heen is. Denk hierbij aan het lezen van een auraveld, of het voelen van sieraden of lezen van een foto's.

Hierbij werk je dus niet bewust met de energie van een overleden dierbare, maar het is eigenlijk het dieper aanvoelen met ons heldervoelend vermogen. dit gaan we ook inzetten, om met onze intuïtie te gaan werken, en hierop te gaan leren vertrouwen.

Wat is mentaal Mediumschap?

Mentaal mediumschap is een vorm van mediumschap waarbij een medium de eigen vibratie zodanig omhoog brengt dat deze contact maakt met de vibratie van de Spirituele Wereld, die haar energie wat omlaag brengt. Een mentaal medium ontvangt informatie door middel van zijn of haar innerlijke zintuigen, waaronder we dit kennen als helderzien, helderhoren, heldervoelen, helderweten, helderruiken en helderproeven.

Deze informatie is voor anderen niet waarneembaar en dus subjectief. Juist daarom is het bij mentaal mediumschap zo belangrijk dat het medium met sterk bewijs komt dat er contact is met een overledene. Specifieke bewijzen zijn bijvoorbeeld de manier van overlijden, de relatie met de cliënt, informatie over werk en hobby’s van de overledene en gedeelde herinneringen van overledene en cliënt, maar ook de voelbare aanwezigheid van de overleden dierbare brengen behoort tot bewijs.


 

VOOR WIE IS DEZE JAAROPLEIDING?

Deze jaaropleiding is voor iedereen die wil leren werken met het mediumschap. Ik ben van mening dat iedereen dit kan, iedereen bestaat uit energie, en iedereen kan connecten met deze energie. De 1 is al wat verder ontwikkeld dan de ander, maar het is voor iedereen te leren. En omdat deze opleiding bij de basis start en dit zo uitgebreid is, is het voor iedereen te leren. We beginnen ook echt eerst met het ervaren van energie. Wat is energie, en hoe voelt het. Ook jij als persoon zal je eerst leren te ontspannen en energie te ervaren alvorens je gaat werken met de energie van het mediumschap. 

WAT KAN IK NA HET VOLGEN VAN DEZE JAAROPLEIDING

Na het afronden van deze opleiding kan je zelfstandig en veilig contact leggen met een overleden dierbare. Je kan een reading geven en zo een ander mens verlichting brengen, dit werkt zeer helend. Je leert dit op een goede professionele manier te doen. Maar vergeet niet dat een medium altijd blijft leren, we zijn nooit uit geleerd. Ook zal er na het volgen van deze opleiding een terug kerend event komen genaamd "Cirkel avonden" , hierin komen de cursisten samen om in de cirkel te oefenen met wat zich aandoend.

 

LESMATERIAAL?

Bij de opleiding krijg je een map met informatie over het mediumschap. Elke maand krijg je de gedaande les aangereikt. Heb je liever geen papier, dan word alle informatie door middel van een PDF via de mail verstuurd. Elke maand na de lesdag krijg je de informatie over wat je die dag hebt geleerd, met extra informatie over wat je zelf nog mag bestuderen. De opleiding bestaat zowel uit theorieles, maar is meer gericht op praktische. Veel oefenen en zelf ervaren.

 

HOE LANG DUURT DEZE JAAROPLEIDING?

De jaaropleiding bevat 10 lesdagen van 10:00 tot 15:00/16:00 uur. En er vind elke maand 1 lesdag plaats, deze kan je terug vinden in de agenda

De opleiding in zijn geheel duurt 10 maanden.

WAT KOST DEZE OPLEIDING?

De kosten voor de Jaaropleiding Intuïtie en Mediumschap bedragen €726 euro inclusief BTW

Het bedrag kan in 1 keer worden voldaan of in 2 termijnen.

  • Het eerste termijn is €242 euro aanbetaling bij aanmelding en
  • het restbedrag van 484 euro moet binnen de eerste maand van de opleiding worden voldaan.
  • In overleg kan het in termijnen worden voldaan van maandelijks €72,60 euro.


LET OP! in deze jaar opleiding zit niet het werken met trance mediumschap, deze kan je volgen naar de jaaropleiding of na de 3 daagse basis cursus van het mediumschap. 

 

 

Reacties

Kimberly
een maand geleden

In eerste instantie wilde ik mij inschrijven voor de 3daagse mediumcursus maar uiteindelijk is het toch de jaaropleiding geworden. Wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan, want wat heb ik heel veel geleerd. Vooral om weer terug te keren naar je eigen intuïtie, te luisteren naar je eigen gevoel en te vertrouwen dat wat je doorkrijgt juist is. Diana zelf is een lieve vrouw die veel kennis heeft en je voelt je gelijk op je gemak bij haar. ❤❤🤗

Voor alle twijfelaars.... boek maar gewoon de opleiding hihi. 🤭🤪🤣

Chantal
een maand geleden

Wat een prachtig jaar heb ik mogen ervaren. Diana schept een veilige ruimte waarin je kan ontwikkelen. Veel kennis, mooie meditaties en oefeningen die je ontwikkeling in een stroomversnelling brengen. Ontzettend blij dat dit op mijn pad is gekomen. Een echte aanrader.

Marijke
9 maanden geleden

Ik heb de dagen bij deze opleiding als heel mooi en bijzonder ervaren! De sfeer is fijn, elke les is heel interessant en je krijgt een heel aantal mooie meditaties mee, die ik nog regelmatig doe. Zoals iemand in een andere reactie ook al zei; bij Diana in de praktijk voelt het altijd als thuiskomen!

Henk
9 maanden geleden

Deze cursus laat zien en voelen dat mediumschap zo toegankelijk is en dat we eigenlijk slechts iets naar voren halen dat al lang in ieder mens aanwezig is. Diana begeleid (en zo voel ik het dan ook) je daar op onnavolgbare wijze in. Ik voelde me gedragen! Ondanks dat ik dacht al heel ver te zijn voor dat ik aan de cursus begon heb ik geleerd dat er nog zo veel te leren is. Ik ben dankbaar voor alles wat ik hier geleerd heb en waar ik weer mee verder kan in wat er nog komen gaat. Een aanrader voor iedereen.

Lobke
9 maanden geleden

Zoals elke cursus/ opleiding bij Diana voelt t als thuiskomen. Fijne en veilige sfeer ervaar ik altijd. De opleiding is heel breed en je kan zo ook goed zien waar je talenten liggen en zo ook nieuwe ontdekken.
Dankjewel voor dit fijne jaar van verdieping, verbreden van mijn horizon en het warme welkom. 🥰🙏

Florance
9 maanden geleden

Diana heeft echt een prachtige jaar opleiding neergezet. De opleiding begint bij de basis en alles volgt zeer geleidelijk hierop. Het was life changing! Nogmaals onwijs bedankt.

Sannemeike van leeuwen.
9 maanden geleden

Zojuist op 14 okt deze prachtige jaar cursus afgerond .wat een ervaring en wat heb ik veel geleerd.van iemand die niks moest hebben van meditatie .'s. Toch mijn rust kunnen vinden erin .aarden doe ik dagelijks nu hoort bij men routine .het medium schap vond ik persoonlijke het leukste en voelde als thuis komen. Ik kan iedereen deze cursus aanbevelen.

Saskia
9 maanden geleden

Inmiddels heb ik de meeste antwoorden toch al kunnen vinden. Blijft de vraag over, of het via het STAP-budget bekostigd kan worden. Ik hoor graag van je!

Saskia
9 maanden geleden

Dit lijkt me een heel fijne en passende opleiding. Zou je me meer kunnen vertellen over waar het is, hoe de cursusdagen verdeeld zijn over het jaar, of het ook via het STAP-budget kan? Dank je wel!

Els Hurkmans
een jaar geleden

Hallo
Ik ben erg geïnteresseerd in de cursus intuïtie en mediumschap.
Echter ik kan nergens een locatie en contactgegevens vinden

Natasja de Groot
een jaar geleden

Hallo,

Ik wil mij graag opgeven voor de curcus/opleiding intuïtie en mediumschap met als start datum 19 augustus 2023.

Ik zie graag de bevestiging tegemoet.

Mvg en tot dan.

Natasja de Groot

Ik zie graag

Claire
een jaar geleden

Goede morgen

Ik ben erg geïnteresseerd in deze opleiding die u aanbiedt.
Wanneer start deze opleiding weer. En ontvang je na deelname een certificaat?
Ik hoor graag van je.

Liefs claire
0626875266

Francisca
2 jaar geleden

Wat een mooie opleiding! Voor we begonnen, had ik er een bepaald beeld van. Hoe het zou zijn. Het blijft mij verrassen. Er is zoveel meer om te leren, zeker ook voor eigen ontwikkeling. Goed aarden voor je met hogere energieën gaat werken. Alle zintuigen trainen. Fijne meditaties, oefeningen. Ook de sfeer is erg prettig. Ik verheug mij elke les weer opnieuw, het voelt als een cadeau krijgen. Dit is voor iedereen bestemd die er klaar voor is om op een mooie reis te gaan naar wat er allemaal in jou schuilt.

Henk
2 jaar geleden

Fijne cursus. Fijn om me door aura, gidsen en spirit te laten begeleiden. Dit dmv hele mooie oefeningen.

Hella
2 jaar geleden

Hele mooie jaaropleiding, fijne oefeningen met de groep, duidelijke reader, mooie meditaties die beschikbaar blijven, goeie uitleg tijdens de opleidingsdagen, prima te volgen als je een beginneling bent en ben je al wat langer geïnteresseerd in het mediumschap dan voegt deze jaaropleiding ook nog veel toe. Een verrijking voor je persoonlijke- en spirituele ontwikkeling.

Sylvie
2 jaar geleden

Heb getwijfeld tussen de basis cursus en de jaaropleiding, maar ik ben blij dat ik gelijk naar mijn intuitie heb geluisterd en voor de jaaropleiding heb gekozen. Het is voor mij een aaneenschakeling van bijzondere gebeurtenissen. Ben enorm onder de indruk van de lesstof, de meditaties, de oefeningen en dat wat er al in je schuilt. Je kunt het écht ontwikkelen, geen twijfel meer over mogelijk voor mij.

Reactie plaatsen