• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Sjamaan Drumbouw

Altijd al je eigen sjamanen drum willen maken?

 

Traditionele sjamaantrommels zijn ronde of ovale trommels, Het zijn magische objecten. De drum is eigenlijk een vervoersmiddel dat de sjamaan naar andere realiteiten brengt. Daarom word het ook wel eens vergeleken met paard en zweep. 

Een Sjamanen trommel maken gaat altijd gepaard met rituelen, het is zeer belangrijk dat je je verbind met hetfhet  dus met de boom waar hij uit komt, met het vel dus met het dier waar het vandaan komt. Een drum is een maatje voor het leven. Hij zal de rest van jou leven met jou mee reizen.

 

 

Een sjamaandrum kan je maken om heerlijk te drummen, om je te verbinden met de aarde, je voelt je krachtiger, het werkt zeer aardend. Je kan de sjamaandrum ook gebruiken om te reizen naar andere dimensies, dit noemen we trance reizen. Met de sjamaandrum worden ook veel rituele en ceremonische uitgevoerd. Ook kan je een drumcirkel bijwonen om heerlijk met andere mensen te drummen in verbinding en Liefde. Dit laatste wil ik ook gaan organiseren. hou de site dus in de gaten!

Hoe ziet de dag eruit?

We beginnen de dag met de ontmoeting met jou frame en drumvel, je gaat je eerst met elkaar verbinden. Dan gaan we beginnen met het echt werk, je vel gaat in het water, je gaat je drum frame schuren en lakken. Dan ga je aan de slag met jouw drumstok, jouw drumstok is heel bepalend voor de klank. 

Naar een aantal uur als jouw drumvel zacht is gaan we aan de slag met gaatjes maken, touw rijgen en het vel om jouw drumframe heen brengen. Het is zo een prachtig mooi proces die je gaat doorlopen. Steeds kleine stapjes verder en je ziet dat jouw drum mooier en mooier word.

 

          Kaal drumvel 30 cm                Bruin harig vel 40 cm                   zwart/wit vel 30 cm         

Duur:                 De drumbouw dag  is 1 hele dag van 10:00 uur tot 18:00 uur.

Kosten:             De kosten zijn 160 euro, (drum 30 cm) 185 euro (drum 40 cm) dit is inclusief                                 

                          alle materialen en ook de drumstok.

Deelnemers:     maximaal 8 personen per workshop.

Datum:             zie agenda

 

Je krijgt een prachtige dag waarin je geheel je eigen sjamaandrum gaat maken, en ook je eigen drumstok. Aan het einde van de dag ga jij naar huis met je nieuwe maatje voor een heel leven lang. 

Rating: 5 sterren
1 stem

Reactie plaatsen

Reacties

Jantine van ginkel
2 maanden geleden

Leuk!!!! Een drum maken💚
Graag 40 cm
Bruin of bruin wit
Touw paars
Kijk er naar uit!

Anouk
2 jaar geleden

Ik heb genoten van de drumbouwdag bij Diana en Maarten. Het is een bijzonder proces en ook een uitdaging ; ) met je zelf en met je drum. Je werkt met je eigen handen aan een stukje natuur.
Diana en Maarten helpen je fijn en geven je een gevoel van thuis zijn...in een prachtige ruimte : )
Dankbaar voor mijn gemaakte drum...dank voor de mooie dag!
Warme groet Anouk

Kim
2 jaar geleden

Wat een mooie dag! Het was een geweldige ervaring (ook best een pittige ervaring) en ik ben zo blij met mijn drum! Die geweldig klinkt trouwens!
Diana en Maarten, dank jullie wel, jullie zijn toppers!