Shamanic Death Ritual

We Believe in Reincarnations

and for that reason

Death is just a part of Life

Voor veel mensen is het woord 'dood' een heel eng woord. We proberen de dood in ons leven te vermijden, omdat we in de wereld van Nu leven, waar de visie op de dood erg negatief, slecht is.

 In het sjamanisme beschouwen we de dood als een proces van transformatie en we zeggen dat de dood de grootste transformatie in ons leven is. Mensen zijn bang omdat ze het einde van hun levensproces niet zien. We geloven in reïncarnaties en veel levens en daarom is de dood slechts een deel van het leven geweest en het einde van dit leven, maar nadat we een ander leven in het verleden hebben we ook vele levens geleefd. De meeste mensen hebben geen echte herinneringen aan onze vorige levens, daarom zijn we bang.

 Eigenlijk is het helemaal niet eng, het is hetzelfde als gaan slapen. Elke nacht ga je slapen, maar je bent er niet bang voor, je vindt het leuk, omdat het je goede rust en tijd geeft om te herstellen en je je fris en klaar voelt voor de nieuwe dag. Maar 's nachts zijn we absoluut niet hier in dit leven, we zijn verdwenen uit dit leven. Dus we zien de dood niet als iets negatiefs, maar als onderdeel van ons leven. We noemen ook veel transformaties, die met ons zijn gebeurd tijdens het leven 'dood', omdat we iets achterlaten, iets sterft in ons.

In deze 2 dagen gaan we meerdere oefeningen doen om meer te leren over de dood, dit proces en je meer op je gemak te voelen over dat onderwerp. Je leert je voor te bereiden op de dood, wat dit leven ook met jou kan gebeuren. Daar maken we ons gewoon klaar voor. Veel mensen die sterven dragen heel veel verdrietig en dragen daardoor veel negatieve energie. Andere mensen sterven in zeer vredige energie: ze bidden, voelen zich gelukkig, glimlachen en voelen zich goed. En als laatste is het de juiste manier. Dan ben je er klaar voor. Het zal dan gemakkelijker worden om positief te zijn.

Hoe weet je of jij hier klaar bent? - is de bedoeling van deze ceremonies en je moet de belangrijkste reden begrijpen: "Waarom moeten we klaar zijn?". Omdat het einde van dit leven het begin is van het volgende leven.  Als je veel problemen hebt in dit leven, vooral het einde van je leven, zul je die problemen overbrengen naar het begin van je nieuwe leven. Als je jezelf het volgende goede leven wenst, moet je voorbereid zijn.

Deze workshop bestaande uit 5 avonden of ochtenden en bevat 5 ceremonies

Het is behoorlijk intensief: Jou intentie - klaar om te sterven en voorbereid te zijn op het laatste moment van je leven.

  1. Ritueel 1: In dit eerste ritueel word je compleet opgegeten door 5 krachtige spirit Dieren, elk dier eet 1 gedeelte van jouw lichaam op, je ervaar-t dan dat je niks meer hebt te verliezen en bent alleen nog maar skelet, daarna zal je een nieuwe lichaam ontvangen en start er een nieuw begin. Verander je kijk op het leven, laat oude patronen los en open jezelf voor je hogere capaciteiten. Creëer een nieuwe manier van leven en neem contact op met je spirituele helpers die je kracht kunnen geven en je de geestenwereld kunnen laten zien. Genees de relatie met je fysieke lichaam door het los te laten.

  2. Ritueel 2: In dit Ritueel doorloop je een reïncarnatie cirkel van jezelf  van jouw dood naar je geboorte. Hierin leer je je gehechtheden los te laten. ontvangstmogelijkheden. Ga door de poort van je persoonlijk lijden. Laat eenzaamheid, verdriet, waanzin, ego, verslavingen, ziektes, jaloezie, onzekerheid en andere gewoontes achter je. We reizen door de sjamanistische wereld naar Erlik, de beschermer van het verleden. Vervolgens gaan we naar de toekomst en stellen doelen voor ons nieuwe leven en onze nieuwe taken. 

  3. Ritueel 3: In dit ritueel ga je een brief schrijven aan de mensen, plaatsen en dingen waar je van houd alsof je de wereld gaat verlaten, jouw laatste dankbaarheid. Tweede  gedeelte van dit ritueel ga je ondergronds en komt er een grote tranceformatie door het gene wat je daar gaat doen. We naar het bos om onze dood voor te bereiden. We kijken terug op ons leven en worden begraven in zand en bladeren. We zullen dit doen in geest, droomtijd, niet fysiek buiten. Transformeer je stress, je blokkades in vrijheid, vreugde en plezier. Sta open voor meer mogelijkheden om in contact te komen met natuurgeesten en verhoog je energie tot het niveau van een sjamaan.

  4. Ritueel 4: In dit Ritueel ga je kennis maken met de spirit van de bergen, je gaat diepe grotten in, in het donker, je ontvangt transformatie, reiniging en genezing. Dood en wedergeboorte in samenwerking met de geest van de berg.  Geblokkeerde energieën worden getransformeerd en genezen zodat je hogere spirituele kennis kunt ontvangen. Dit kan je naar een hoger ontwikkelingsniveau brengen. Je leven kan heel snel veranderen, het zal nooit meer hetzelfde zijn. Dit ritueel vergroot ook uw telepathische, intuïtieve kennis en ontvangstmogelijkheden. .

  5. Ritueel 5: In dit Ritueel zullen we afreizen naar 2 meren, Het ene meer is het Meer van Tranen, en  vertegenwoordigt al het psychische lijden (pijn, angsten) van mensen, dieren. Het andere meer is Meer van Bloed, dit meer verzamelt al het fysieke lijden (fysieke pijn van het lichaam). We reizen naar deze plek vanwege de grote transformatie.

Deze workshop bestaat uit 5 Rituelen verdeel over 5 avonden of ochtenden

van 19:30 tot 22:00 uur of 11:00 tot 13:00 uur

Kosten 200 euro of 40 euro per Ritueel.

Graag hieronder aan geven om welke Sjamanistische workshop het gaat.