• OPLEIDING MAGNETISEREN
 • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
 • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
 • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion ® is ontwikkeld door Jonette Crowley en Soul Body Fusion ® betekent letterlijk het versmelten van de ziel met het lichaam. 

Ben je benieuwd hoe het voelt wanneer je lichaam volledig en volkomen is afgestemd op het Licht van je ziel?  Ieder van ons heeft een prachtige ziel, maar we zijn vaak niet bij machte om haar hogere vibratie volledig in ons fysieke lichaam te brengen. We leiden ons leven met ons licht half aan. Het gebeurt vaak dat de frequenties van ziel en lichaam niet op elkaar afgestemd zijn door de trauma’s van het leven, misbruik en teleurstellingen. Dit kan ons het zicht op een meer volledige perceptie van onszelf en de wereld om ons heen benemen.

 

Soul Body Fusion® helpt je om je bewustzijn, je Goddelijk Licht  volledig in je cellen, in je DNA te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht; om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel. Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart, naar de mensen om je heen, naar alle levende wezens, de aarde….

 

Een aantal mogelijke effecten:

- Snelle spirituele groei

- Meer energie

- Meer zelfvertrouwen

- Blijer

- Gelukkiger

- Meer in je kracht staan

- Gezonder

- Paranormale gaven worden sterker of ontwaken

- Beter grenzen aan kunnen geven

- Helemaal in je lichaam zijn

- Kosmisch geaard zijn

- Geactiveerd hartchakra 

 

Wat kost een Sessie?

Een enkele Soul Body Fusion ® sessie kost € 30 ,–  45 minuten  

3 persoonlijke sessies  € 70,– 

Soul Body Fusion is ook mogelijk op afstand vraag naar de mogelijkheden!

Een Soul Body Fusion ® sessie bestaat uit 2 delen van 10 minuten waarbij de intentie wordt gezet om de ziel met het lichaam te versmelten. Om het lichaam te helpen de veranderingen blijvend te maken wordt aangeraden om de behandeling na 1 week en na 3 weken te herhalen. 

 

Meer info over Soul Body Fusion ® vind u op:

http://www.jonettecrowley.nl
http://soulbodyfusion.nl

 

Wil je zelf een workshop tot Soul Body Fusion ® practitioner volgen kijk dan op: http://www.urpichai.nl

 

*Disclaimer: hoewel het regelmatig voorkomt dat mensen fysieke heling ervaring na een Soul Body Fusion sessie, kan hiervoor geen garantie worden gegeven. Soul Body Fusions zijn ook géén vervanging voor reguliere medische zorg. Raadpleeg een dokter bij fysieke klachten. 

 

 Hoe werkt Soul Body Fusion?

Uitleg over de sessie: Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je in een stoel tegenover mij en beginnen we, na een aantal voorbereidende oefeningen met de sessie. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen.

Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd.

Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen.

Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft.

Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma’s worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.

 

Healing & Overige

€ 55,00

Healing & Overige

€ 55,00
 1. Reïncarnatie Concult (in de praktijk)
 2. Gidsen sessie (in de praktijk)
 3. Terug komdag Mediumschap (in de praktijk)
 4. Terugkomdag Magnetiseren (in de praktijk)
 5. Soul Body Fusion (in de praktijk)
 6. Foto Lezen (via de mail)
 7. Spirituele Berglegging (via de mail)
 8. Tarot concult (via de mail
 9. Oude prijs in termijnen.
 10. Kadobon 
 11. Healing op afstang
 12. Oude prijs cursus magnetiseren
 13. Oude prijs cursus mediumschap