• JAAROPLEIDING MAGNETISEREN & INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • NIEUW: READINGS

Sjamaanse Healing/Soul Retrieval

Soul Retrieval is een prachtige healing vorm vanuit de indiaanse traditie. Zo gaan we er van uit dat als je iets ernstigs mee maakt in je leven, bv een trauma, een groot verlies of een ander ernstige gebeurtenis een deel van onze essentie, onze ziel het lichaam verlaat en vertrekt naar een andere plek, een andere werkelijkheid. Als dit gebeurd noemen we dit Zielsverlies, oftewel Soul Loss.

Als dit gebeurd voelen we ons niet meer heel, we voelen ons dan anders, je mist iets. En dit gevoel zal je altijd houden.

Door opzoek te gaan naar jou verloren Zielsdeel, en deze te gaan erkennen, kan je deze weer in kracht terug brengen naar jou ziel, zo dat jij je weer compleet voelt. Je komt dan weer volledig in je eigen levenskracht.

 

Een Soul Retrieval is het terughalen van deze verloren zielendelen, waardoor er weer heelheid van de ziel ontstaat.Tijdens het proces van het ophalen van de ziel ga ik naar een veranderde bewustzijnsstaat om naar realiteiten te reizen die buiten de normale waarneming vallen (niet-gewone werkelijkheid), ook wel bekend als geestenwerelden, om het verloren deel van de ziel terug te halen, hierbij gebruik ik mijn drum, ratels, veren en vuur. Ik ga dan opzoek naar jou verloren Zielsdeel en als ik dit deel heb gevonden, zal ik vertellen wat ik zie en vraag ik liefdevol of jou deel wil terug keren naar jou ziel, naar jou lichaam. Ik neem het dan mee naar het NU en "blaas'het verloren deel terug in jou ziel/lichaam.

Ik werk hierin sterk samen met mijn hulpdieren en mijn stam (familie) vanuit een eerder leven.

 

Ziel is wie jij in werkelijkheid bent. Ziel is het menselijk bewustzijn en vrijheid; Ziel en lichaam vormen samen één unieke menselijke natuur. Elke menselijke ziel is individueel en onsterfelijk, door het licht geschapen. De Ziel sterft niet met het lichaam waarvan ze door de dood gescheiden is en waarmee ze bij de laatste opstanding herenigd zal worden.

 

Symptomen van Zielsverlies:

Als je merkt dat herinneringen en delen van je leven zijn geblokkeerd. *Als je sterke periodes van depressie in je leven ervaart. *Je voelt dat je wat mist, *Je emotionele gevoelloosheid ervaart, *Je een constante angst of onrust ervaart, 
*Jij je verloren of onvolledig voelt, *Je voelt dat je vastloopt of niet in staat om een ​​bepaald probleem in je leven te overwinnen, *allerlei soorten verslavingen, *stress, *moeheid, *chronische problemen met gezondheid, *
Jij je onwaardig voelt, *geen controle over je zelf voelen, *Je dagelijkse leven als zinloos voelt, *Je een groot verlangen hebt naar heelheid, *Je geblokkeerd voelt maar weet niet waardoor, *gevoel dat er een grote muur om je heen staat, *jezelf geen liefde kan geven. en nog best veel meer....

 

 

 

Hoe verloopt een Soul Retrieval?

We beginnen met een korte intake

Je mag dan plaats nemen op een matras, waar ik jouw eerst zal laten ontspannen, je gerust zal stellen. 

Daarna nodig ik mijn helpers uit en zal ik op zoek gaan naar jouw verloren deel, om deze vervolgens met jou te verenigen. Tijdens dit proces kan je van alles ervaren, ook kan je erg emotioneel worden, maar dat is een mooi onderdeel van het weer heel wensen te worden.

Het kan voorkomen dat ik de Ratel, Veer of Vuur (kaars) mag gebruiken om de trilling te veranderen. Alles word ingezet om jou weer die mooie pure ziel te laten worden, die je hoort te zijn.

 

Informatie

 

Duur: anderhalf tot 2 uur

Kosten: 60 euro

Meestal kan 1 blokkade met Soul Retrieval opgeruimd worden

*Let op niet nagekomen afspraken worden in rekening gebracht. Bij verhindering graag 24 uur van te voren melden *

 

Soul Retrieval

Volgens het sjamanisme kan bij een ernstige gebeurtenis of trauma een deel van onze essentie of onze ziel het lichaam verlaten naar de niet alledaagse werkelijkheid. We spreken dan van zielsverlies of Soul Loss. Binnen de westerse psychologie benoemt men dit fenomeen dissociëren. Door Soul Retrieval kan een sjamaan of sjamanistisch practitioner een zielendeel op sporen en de verloren gegane positieve essentie en kracht terug brengen.

 

SJAMANISTISCHE HEALING zonder Soul Retrieval. 1Sessie €50 euro 2 Sessies €90

Reactie plaatsen

Reacties

Michiel
4 maanden geleden

Ik vond de sessie erg bijzonder en helend. Er zat veel verdriet op het stuk, geliefd worden door het Goddelijke. Die bevestiging is erg fijn. Ik merk dat ik graag een soort van bevestiging zou willen, dat het zielsdeel (de jongen) geïntegreerd is in mij, maar dat doe ik met mijn hoofd. In mijn hart weet ik dat het zo is. En datzelfde geld voor de engelen, of die er wel echt zijn. Maar als ik dan ga praten met ze, geven ze antwoord. En als ik ze probeer te voelen, dan voel ik hun aanwezigheid. En dat is heel fijn.

Ik heb de neiging om zo snel mogelijk iets te willen doen, maar ik probeer op de rem te trappen. Om eerst eens liefde voor mezelf te ervaren vanuit mijn hart, en ook voor het leven om mij heen. De engelen kunnen mij daarbij helpen.

Heel erg bedankt Diana, voor je liefdevolle hulp. En je boek die ben ik rustig aan het lezen, het geeft me inzichten. Dus dat is mooi.

Andre Weel
8 maanden geleden

Graag zou ik een afspraak willen inplannen ik hoor het graag Mvrg André

Maaike Van Der Nol
een jaar geleden

Ik heb vorige week een hele bijzondere soul retravel reis mogen ontvangen in de mooie praktijk van Diana. Het was een bijzondere ervaring. Het is echt een aanrader. Ik ga binnenkort nog zo'n mooie reis maken. Dankjewel lieve Diana

maarten bakker
een jaar geleden

Heb Diana leren kennen als een bekwame professionele vrouw met een groot warm Hart.
Een Eagle sjamaan Hart
met een geweldige mooie prattijk ruimte waar een mooie sfeer en energie hangt .
heb div workshops gedaan bij haar maar ben altijd verrast Naast het Rode Pad is de Soul Retrieval een echte aanrader.

Jeanette van Dijk
een jaar geleden

Vandaag heb ik van Diana een mooie soul retravel reis ontvangen. Een ieder die nog een blokkade heeft raad ik zeker aan om hiermee aan de slag te gaan. Samen met Diana zijn we naar dat stukje gegaan dat nodig was om mijn ziel te Helen. Het is een ervaring die ieder zichzelf zou mogen geven om weer stappen vooruit te mogen zetten. Dank je wel lieverd voor deze mooie ervaring 😘❤️