• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Magnetiseren

 

Energie is overal om ons heen. Het hele universum om ons heen is gevuld met energie, en alles om ons heen straalt die energie uit. Mensen, bomen, planten en dieren maken deel uit van die universele energie en zijn opgebouwd uit moleculen en celweefsel. diezelfde moleculen en cel structuren vinden we terug in het menselijk lichaam,  in de aura (dit zijn meerdere lagen van lichtere energie om ons heen) en ook de chakra's (een soort trechters van energie die draaien en hierdoor een zuigende kracht hebben) en andere energieniveaus van ons bestaan, vandaar dat je met de universele energie uitermate goed het menselijk lichaam en die energieniveaus kunt helen.

 

En zoals het grofstoffelijk lichaam bloed nodig heeft die zuurstof, bouwstoffen en voedingsstoffen rondbrengen door het hele lichaam, heeft het lichaam ook energie nodig. Het gehele lichaam en elke cel bestaat uit energie, dit is ook wetenschappelijk vastgesteld. Elke cel in het lichaam heeft nieuwe energie nodig om te kunnen splitsen en elk orgaan, spieren stelsel, bloedsomloop heeft energie nodig om zijn werk te kunnen doen. Door een blokkade in het energiestelsel wordt je uit balans gebracht en op de lange duur kunnen er klachten ontstaan door het stagneren van de energietoevoer. Aangezien de auralagen en chakra's verbonden zijn met je gehele lichaam en geest, kunnen ook geestelijke problemen blokkades vormen, daar gedachten ook energie vormen.

Door te magnetiseren wordt ook het zelfgenezend vermogen op gang gebracht. 

 

Een aura is een energieveld waarmee elk mens en ieder levend wezen omgeven is. Het is niet waar te nemen met onze ogen, maar paranormaal begaafden en aura-readers kunnen het zien of voelen. De aura is een trillend krachtveld waarin diverse subtiele krachtenvelden zijn gehuisvest die onze innerlijk gesteldheid weergeeft.

De krachten hebben hun eigen diverse kleuren die iets vertellen hoe iemands welzijn er op dat moment voor staat. De aura is constant in beweging en kleuren wisselen elkaar af afhankelijk hoe iemand zich voelt. Naast onze gevoelens zit binnen in de aura onze unieke onsterfelijke ziel, het bovenmenselijke deel van ons leven waarmee we nauwelijks bewust in contact staan. De Aura bestaat uit 7 lagen.

 

Chakra's zien er uit als een soort energetische trechters die als een wiel draaien (chakra betekent wiel in het Sanskriet). Via deze centra absorberen wij energie uit de kosmos en gebruiken dit voor al onze fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen.

De zeven hoofdchakra’s hebben hun plaats in het fysieke lichaam in die gebieden waar de belangrijkste zenuwknooppunten voorkomen. Van hieruit verdelen de chakra’s hun energie. Zo voorziet de hartchakra onder meer het hart en van energie.

Elke chakra bestaat uit twee delen. Aan de voorkant van het lichaam draait ‘een wiel’ en aan de achterkant draait zijn tegenhanger. Samen vormen zij één chakra. Het is belangrijk dat de voor- en achterkant van een chakra met elkaar in balans zijn, op die manier voorzien zij het lichaam het beste van energie. De voorkant staat voor de ‘gevoelskant’, de chakra’s aan de achterkant van het lichaam vertegenwoordigen de ‘wilskant’.

De stuitchakra en de kruinchakra – de laagste en de hoogste chakra in het lichaam - zijn de enige energiecentra waarvan het brede gedeelte van de trechter naar beneden respectievelijk naar boven wijst. Alle andere chakra’s staan dwars op het lichaam.

 

Hoe werkt een magnetische behandeling?

De  behandeling wordt  gedaan op een behandeltafel, waarbij u zich alleen hoeft te ontdoen van de schoenen.

Ik zal mij openstellen voor de kosmische energie, waardoor de energie in mijn handen en derde oog zal gaan stromen.

Ik werk ook samen met mijn gidsen, die geven mij inzichten over de eventuele blokkades die zich in jou lichaam bevinden. daarnaast ben ik ook heldervoelend en helderziend, waardoor ik jou energie lichaam (aura en chakra's) kan voelen en zien.

Een behandeling duurt ongeveer 45 tot 1 uur. De eerste behandeling duurt ongeveer 60 a 75 minuten, omdat daar een kort intake gesprekje bij zit. Hoeveel behandelingen je nodig zal hebben is moeilijk in te schatten, maar meestal zal het liggen tussen de 3 a 5 behandelingen.

In principe kunnen veel klachten behandeld worden, zowel lichamelijk als geestelijk.   Soms verergert de klacht tijdelijk.

Bijna alle mensen betitelen een behandeling als prettig. Ze voelen de warmte, kou, wind of een lichte tinteling. Sommige mensen voelen niets maar ervaren wel de uitwerking.

Bij magnetiseren wordt niet alléén de ‘zieke’ plek behandeld, maar jou, totaal, als mens.

Ook voor kinderen is het een heel prettige behandelmethode. Doordat kinderen erg gevoelig zijn voor energie slaat een behandeling vaak snel aan.