Mijn lieve Gids Chief Bear Speaking

Gepubliceerd op 17 september 2018 om 13:24

Het leven was zwaar op de velden, Maar zolang de buffels bleven grazen was er voor ons hoop. De oudere, vrouwen en kinderen waren onze hoogste doel. Eten en overleven, het uit voeren van onze rituelen en ceremonische voor Moeder Aarde is tot op de dag vandaag van belang.

De warmte van onze stam voor elkaar hield ons levend. ieder was er voor elkaar, geheel anders als dat er nu ontstaat in jullie wereld. ieder is voor zichzelf. Weet je dan niet dat samen veel sterker is? Het draait om meer zijn dan een ander. waarom zou je dat willen? Ieder is hier met het zelfde doel op aarde gekomen. Alles wat jij doet heeft effect op de ander. Waarom zou je jezelf pijn willen doen? 

Onze voorouders waren wijze mensen, wij zullen altijd van hun leren en van hun blijven leren. het respect zal altijd hoog zijn. Jullie mensen stoppen oudere weg om er maar niet voor te hoeven zorgen of naar te kijken of luisteren. waarom? Zo dat jullie tijd hebben voor jullie zelf. maar zonder onze voorouders zouden wij deze wijsheid nooit hebben gehad. Er zal altijd hoog respect zijn.

Onze Moeder huilt, omdat haar kinderen niet willen luisteren en leren. Ze heeft pijn en laat dit af en toe echt aan jullie weten. maar niemand luistert echt naar wat zei te vertellen heeft. Onze mooie moeder die leven geeft aan alles en iedereen op haar rug. waar is onze ware liefde gebleven voor haar? 

Het is belangrijk om samen te werken als mensheid, en onze energieën samen te bundelen. Ik heb Diana ook gevraagd om samen met mij te channelen naar oude gebruiken vanuit onze eigen traditie. hier is weinig echt over geschreven. maar ik zal dit aan Diana door geven. En in de toekomst zal Diana dit weer verder gaan door geven. alles staat in het teken van samenhorigheid, delen en weten van moeder aarde en al haar schoonheid. Natuurlijk is healing van jou zelf ook belangrijk. maar je bent hier niet alleen gekomen om voor jezelf te zorgen, maar ook voor je medemens. het is de bedoeling dat je een eenheid gaat vormen met alle mensheid en dat onze mooie moeder weer 1 mooie grote witte bol van puur licht word. En zo zal de mensheid weer heel zijn.


Gechanneld door Diana van houte


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.