Kom weer thuis in je Natuur

Gepubliceerd op 28 mei 2019 om 13:06

Weet je nog waar je vandaan komt?

Je bent een product van de natuur. Voor 1000 en 1000de jaren is de Natuur onze natuurlijke bron.

licht van de dag en de kou van de nacht. De stroom van de seizoenen, de regen en het weer.

Een diepe band met de natuur treft lichaam en geest. Maar ergens zijn we dit allemaal vergeten, langzaam lieten we de natuur achter en gingen naar binnen.

Een plaats met plafons en muren, centrale verwarming en nep licht. We worden de indoor genaratie - en we vinden het geweldig. We zijn nu 90% van ons leven binnen in huis, kantoor, school, en we geven het door aan onze kinderen.

De volgende genaratie word de binnen generatie, vanaf het moment dat ze wakker worden en door de hele dag zitten ze voor 90% binnen.

We proberen wat de natuur ons geeft binnenshuis na te maken omdat dit een goed gevoel geeft, maar dit is zeker niet het zelfde.

leven zonder daglicht en frisse lucht heeft grote impact op onze gezondheid en welzijn. We betalen een prijs om de natuur in de steek te laten.

Om de ​​volgende genaratie te redden, moeten we leren om de natuur weer uit te nodigen in ons leven. onze longen, geest en lichaam verlangen ernaar.

De volgende genaratie heeft een gevoel nodig vanuit de natuur - van natuurlijk licht en frisse lucht.

We moeten de natuur en Moeder Aarde volgen. Omdat we naar binnen zijn gegaan wil niet zegge dat we de natuur hebben verlaten.

De natuur is nog steeds actief. We zijn het aan onze kinderen verplicht om te leren van de natuur te houden.

Verspreid het woord en word weer verliefd op de natuur.❤

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.