Heb vertrouwen en geef het door!

Gepubliceerd op 25 november 2022 om 14:33

De tijd van dit moment is voor vele mensen een heftige tijd. Met alles wat er momenteel op de aarde afspeelt kun je dit niet anders dan begrijpen. Maar toch wil ik hier mijn gevoel met jullie delen. Wat je ook vindt of voelt van hetgeen ik jou nu ga vertellen, alles is goed. 

 

Zelf heb ik een weet, een gevoel dat ik hier al vaker op deze planeet ben geweest en ook op een andere planeet. Wat ik gewoon weg weet is dat op deze andere planeet, we in een zelfde soort heftigheid hebben gezeten als we nu doormaken op onze Moeder Aarde, onze prachtige groen blauwe planeet. 

 

Maar er is ontzettend goed nieuws want hoe heftig het nu misschien ook mag voelen, we zijn bezig met een omzwaai naar licht, naar een juist veel positievere wereld. Sommige van jullie die dit lezen zouden denken, hoe kan je dit nu zeggen, er is een oorlog gaande, mensen worden arm, er is zoveel verdriet en zoveel boosheid. Daar heb je absoluut een punt en dat is absoluut wat er ook NU gaande is.

 

Maar wat ik je juist wil vragen is om te vertrouwen op het feit dat we echt bezig zijn om naar een veel meer lichtere tijd te gaan. En hier helpt gedachtekracht ook ontzettend aan mee. Als wij met zijn allen bang zijn dat het allemaal nog erger wordt, wat er nu gaande is dan is dat ook waar wij mee bezig zijn in ons hoofd. Maar als je de energie omdraait en het vertrouwen hebt dat het een betere kant op gaat, zal dit ook gaan gebeuren. 

 

Het enige wat je daarvoor mag doen is denken in licht, denken over positieve veranderingen. En als je hier op vertrouwt en dit gelooft en dit door te geven aan andere mensen, hoe meer mensen vertrouwen opdat het beter wordt. Hoe meer lichter onze Moeder Aarde zal worden, en zal ontvangen. Meer licht is een positieve energie, brandstof voor onze mooie Mooie Aarde.

 

Het enige wat ik jou vraag om te luisteren naar je eigen hart en te voelen of dat ik hier de waarheid spreek voor jou, en als je hier op vertrouwt dit door te geven aan zoveel andere mensen. Laten we met zijn alle overgaan naar het positieve.

 

Spread the word of Light…

Amen 🙌❤️

Reactie plaatsen

Reacties

Marijke Piek
2 jaar geleden

Dit ook mijn Waarheid.....
Zal het zeker ook verspreiden Diane

Diana
2 jaar geleden

Mooi Marijke. ❤️

Anne Velt
2 jaar geleden

Mooi. Hoe moeilijk soms blijven vertrouwen

Diana
2 jaar geleden

❤️