Moederdier (Jouw LOT)

 

In deze workshop wil ik je graag uitleg geven over jouw Moederdier

Jouw leven begint bovenin de Grote Oceaan van Tengri, Tengri is de God die de wereld schept, hij schenkt ons onze bewustzijn. Hij geeft toegang tot alle kennis. Tengri leeft in de ruimte van de stilte, in deze plaats kom je terecht als je overlijd en je fysieke lichaam verlaat. Jouw ziel rust hier uit, en overziet zijn leven zoals hij is geweest.

 

Als je ziel weer klaar is om een nieuwe reis te gaan maken naar de Aarde. ga je via de Melkweg vanaf Tengri Spirit naar de Wereld van Ulgen. En Ulgen is de God van Begin en Creatie. Wat je wilt creëren komt vanuit de Toekomst naar je toe. De wereld van Ulgen is in de wolken. 

Er is in de wereld van Ulgen een enorme boom, die groter is dan alle andere bomen en groeit door de lucht en de wolken. De Wereldboom. Deze boom heeft veel nesten, maar deze nesten zijn niet voor vogels, maar hier landen nieuwe zielen in, die zich voorbereiden op het volgende leven.

 

Tijdens deze voorbereidings-tijd word je verzorgt door 1 dier.

Dit dier noemen ze jou Moederdier. Dit moederdier zorgt voor je, voordat je geboren wordt en de grote wereld intrekt naar de wereld van Umai. De wereld van Moeder Aarde.

Jouw Moederdier brengt jou je lot voor je nieuwe leven en brengt enkele kwaliteiten en vaardigheden die je nodig hebt voor in jouw nieuwe leven op Aarde.

Je moederdier brengt je eigenlijk jouw lot, als een groot project, een groot plan voor je toekomstige leven, en vanaf dat moment komt de beslissing al waar jij geboren moest worden en wat je in je leven zou moeten doen.

 

 

Jouw Moederdier zal je niet alleen het lot brengen, maar ook voor je zorgen, zoals elke moeder voor haar kind zou zorgen.

En doordat je zo vaak met je moederdier samen bent geweest en met je moederdier communiceerde nam jij haar kwaliteiten over.

Herken de kwaliteiten van jouw moederdier, deze zul je ook gaan herkennen, en merken dat als je jezelf beter leert kennen je de kwaliteiten van jouw moederdier in jezelf zult herkennen, en dit is een belangrijk onderdeel van jouw pad, Jouw LOT

In deze workshop gaan we opzoek naar jouw Moederdier. We gaan contact met haar maken en vragen naar jouw bestemming voor deze Aardse reis. Jouw Moederdier is niet jouw krachtdier, jouw krachtdier helpt jouw hier op Moeder Aarde. 

Duur van een trancereis is meestal 2 uur.

LET OP: De prijzen van de reizen zijn exclusief BTW aangegeven..

In de agenda vindt je datums voor een groeps-trancereis.

Helende reizen

Ik bied in de praktijk meerdere helende trancereizen aan, ik vind het 1 van de krachtigste tools om mee te werken. Buiten het feit dat er ook altijd veel hulp komt vanuit de andere werelden. denk hierbij aan alle spirits uit de natuur, spirituele wereld, krachtdieren enzovoort. De resultaten zijn steeds weer verbluffend! Zo een reis maak je voor jezelf, en je zult versteld staan van de resultaten.

Duur van een trancereis is meestal 2 uur. 

In de agenda vind je datum voor een groeps-trancereis.