• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Sjamanistische Ritueel: Ontmoet je Krachtdier

 

 

Oervolken zoals de indianen werken met Sjamanistische technieken en met krachtdieren. Krachtdieren zijn een essentieel onderdeel van het Sjamanisme. Ieder mens beschikt over een persoonlijk krachtdier.

 

Jouw krachtdier kan je helpen bij het vinden van genezing, kracht en kennis. Je dient het alleen wel wakker te maken. Door je met je Krachtdier te verbinden, verbind je je op een dieper niveau met jouw leven op dit moment in het hier en Nu.

 

Heb je éénmaal je krachtdier ontmoet, let dan op allerlei signalen die op je pad komen; je krachtdier kent vele methodes om zijn aanwezigheid aan jou kenbaar te maken.

Je kunt hem aanroepen voor hulp, vragen om kracht en advies bij moeilijke situaties. 

 

Dmv diepe meditatie, waarbij ik mijn stem en mijn drum gebruik, ga jij je krachtdier ontmoeten. We gaan onderzoeken waarom dit unieke wezen bij jou is. Wat zijn krachten zijn, wat je van hem mag leren.

 

Deze workshop start met een mooi reiniging- ritueel, en je zal reizen in je eigen gewijde ruimte.

 Duur van een trancereis is meestal 2 à 3 uur. 

LET OP: De prijzen van de reizen zijn exclusief BTW aangegeven.

In de agenda vindt je datums voor een groeps-trancereis.

 

 

DATUM

PRIJS

 


Een mooie en bijzondere workshop gevolgd bij Diana , ontmoet je krachtdier. Een voor mij helende en mooie reis na de onderwereld die Diana op haar drum liefdevol en intens begeleide . Bijzondere ervaring om je door de drum mee te laten nemen na het onderbewuste en daar je krachtdier te ontmoeten.
Namaste Diana