Mijn medicijn wandeling


11/05/2017

Ik loop het bos in en ik kan bijna niet wachten.  Ik hou van dit bos. Mijn eerste contact met dit prachtige bos was op mijn vierde jaar, samen met mijn ouders.

Het mooie is dat ik altijd voel dat ik verwelkomt word. Prachtig! De bomen hebben allemaal weer heerlijk verse blaadjes gewoon magische. Prachtige kleuren.                                            Dit is echt genieten.

 

De vogels zingen hun mooiste en hoogste lied. En de zon schittert op de blaadjes, de blaadjes lijken wel van diamant, vers, nieuw, en groen.

Welkom lief bos. 


Ik vervolg mijn pad. Ik merk momenteel op dat het frisser is in het bos. Het word steeds frisser, de wind is hier. Gek het voelt hier in ene kouder.

Ik word verwelkomt, verwelkomt door onze prachtige ja, wachtmeester van het bos. Het is een prachtige boom die mij altijd opvalt zodra ik het bos binnen kom. Hij voelt als de wachter, die in de gaten houd wie er eigenlijk allemaal het bos binnen komt.

Welkom lieve Wachter


De wachter nodigt mij uit om bij hem te komen, ik loop naar hem toe en verbind mij met hem.

Ik vraag of ik hem mag aanraken, en zodra ik mijn hand op hem leg voel ik Kracht. Ik voel ook meteen oplettendheid, maar boven alles voel ik dat ik hier welkom ben. 

Ik voel dat hij onze verbinding prettig vind, en ik ook.

Mooie prachtige Boom.

Heel langzaam aan komt er een Koolmeesje mijn richting op terwijl ik nog steeds verbonden ben met deze prachtige boom.

De koolmees is er om je op te vrolijken en het zonnige, zorgeloze en speelse element in je aan te spreken. Zij vertelt je hoe je kan loslaten en is gericht op mooie dingetjes maken, liedjes uitbrengen.”

Stilte.......

De boom geeft mij rust, enorm veel rust.

Hij voelt eigenlijk meteen als een vriend. Hij waarschuwde mij dat ik ook oplettend moet zijn. Hij zegt, "dat het om mij heen op het moment niet geheel zuiver is, en dat er op dit moment mensen om mij heen zijn, die zich anders voor doen dan ze zijn". Op het moment dat ik dit zeg voel ik mijn voeten enorm de grond in getrokken worden. "Sta in je kracht. je bent een krachtig mens , een mooi krachtig mens. Ga je eigen pad, en jij weet welk pad dat is"

 Ik zie op dit moment enorm veel beelden, en ik weet inderdaad wat mijn pad is. 

Ik bedank deze prachtige boom, en ik vervolg mijn weg. 

 

 


Ik vervolg mijn pad en vind eigenlijk gelijk een prachtige veer. Mooi bruin met wit

en deze veer verteld mij dat ik me geheel mag laten zien, deze veer lag namelijk ondersteboven. hij zegt dat ik me niet hoef weg te cijferen voor anderen.

Als je veren vindt op je pad, dan zou je kunnen zeggen dat je op een hoger spiritueel pad bent beland, en het kan een teken van aanmoediging zijn om te blijven reizen op dit pad.

 

Het vinden van veren op je pad is ook een teken dat je een lichtere kijk op het leven of een bijzonder situatie zou moeten hebben. Als we veren in onze omgeving zien kan het worden beschouwd als een boodschap dat we moeten 'verlichten', de dingen niet zo serieus te nemen, en dat we de vreugde in onze situatie proberen te vinden.

En deze boodschap ga ik inzetten om mijn situatie te helen, over de boodschap die ik net van de Wachter van het Bos heb ontvangen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.