YUONIHA MAMA MAKOCE "Honor Mother Earth"


 De prachtige moeder, de altijd aanwezige bron. We gaan op een liefdevolle manier de energie en de kracht van de aarde aanwenden om ons mee te voeden en te versterken. We zullen haar op een prachtige manier eren en daarbij ook onszelf helen

De Buffalo zal centraal staan in deze dag. Hij staat voor het bewandelen van het Heilige Pad en het eren van alle verwanten. De Buffalo helpt een diepe verbinding te maken met Moeder Aarde. Het kan helpen op de weg naar een sterke en onafhankelijke Geest, voor het volgen van de simpelste weg naar overvloed, ons geboorterecht. door deze dag in contact te treden met de buffalo, krijg je de kracht die je nodig hebt.

Deze dag bestaat uit:

* Meditatie

* Gebed

* Dans

* Creaties voor en vanuit de moeder (despachos)

 

Voel jij je ook verbonden met de krachtige energie van moeder aarde en voel je de warme gloed vanuit haar kloppend hart? 

We gaan werken met Mesa. De medicijn bundel, die de indianen altijd bij zich dragen en heilige objecten in bewaren. Stenen, veren, dat wat ze tegenkomen op hun pad en wat een speciale betekenis voor ze heeft. Met deze objecten en de hele mesa worden helingen gegeven.

Ook zal er gewerkt worden met despacho’s. Dit zijn kleine offer mandala’s voor Moeder Aarde die de Inca indianen maken uit bloemen, zaden, zoetigheid, lama vet, enz. en coca-blaadjes.  In de blaadjes blazen we afhankelijk van het thema van de despacho onze goede wensen voor onszelf, onze familie en vrienden en voor Moeder aarde.

De despacho wordt vervolgens geofferd aan Moeder Aarde. Dit kan door een vuur-, water- of aardeceremonie. Hiermee wordt een stukje van ons zelf en van Moeder Aarde geheeld.

Moeder Aarde zorgt voor ons sinds de eerste x dat jij een stap zette op haar prachtige grond, en met haar verbonden waren in liefde. Moeder Aarde laat onbaatzuchtig uit ieder zaadje een bloem, boom met bloesems en vruchten, een geneeskrachtige plant, heilzame groenten ontkiemen en wij krijgen dit zomaar gratis van haar als waardevol geschenk.

Eer Moeder Aarde en respecteer haar, wordt je bewust van de liefdevolle en onvoorwaardelijke energie van Moeder Aarde. 

 

Datum: 30 maart 2019

Tijd: 10:00 – 14.00 uur. Inloop vanaf 9.45 uur

Plaats: volgt

Kosten: Euro 30,- 

inclusief koffie en thee. Neem zelf je eigen lunch mee. 

Ook is het fijn als je een Mesa (medicijnbundel) hebt

 

Je bent van harte welkom om een stukje van je zelf en Moeder Aarde,

te komen helen.