• NIEUW! SOUL RETRIEVAL ❤️
  • JAAROPLEIDING MAGNETISEREN 💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • SJAMANISTISCHE HEALING LIVE EN OP AFSTAND.
  • NIEUW: ONLINE AUTOMATISCHE SCHRIFT

Prive Consult

Er zijn verschillende redenen om een consult aan te vragen.

Het kan zijn dat je graag wilt weten wie je spirituele begeleider is. (Jou gids) of er een dierbare overledene bij je is en of het goed gaat met die persoon.

Maar het kan ook zijn dat je met vragen over je huidige leven rondloopt. Doe ik nog het juiste werk? Waarom lukt het mij niet om vriendschappen te onderhouden? Zaken waar je mee kunt zitten en zelf niet goed uitkomt. Of je wilt weten waar je talenten liggen of hoe om te gaan met je financiële situatie.

Ik kan voor jou een kijkje nemen in je verleden en je heden. Wat speelt er nu en wat zou daarvan de oorzaak kunnen zijn vanuit je verleden?

Ik vraag niet van tevoren wat je wilt weten maar voel dat aan. Ik kan jou helderheid bieden en een steuntje in de rug geven waardoor je verder kunt met jouw proces. Want je moet het uiteindelijk wel zelf doen.

Je kan op meerdere manieren een consult aanvragen via:

* Gids brief

* Foto leze

Kaart legging

* Keltische kruis legging

Alles gaan online, dus je hoeft hier de deur niet voor uit. De brief van jou Gids gaat via de post en de rest gaat via de mail.

Brief van jou gids is een bijzonder, uniek consult. De brief, die voor jou geschreven wordt geeft je niet alleen nieuwe inzichten, maar heeft ook de bedoeling je te verlichten. Wanneer hoop niet sterk genoeg lijkt te zijn, of wanneer je in een periode zit van twijfels en onzekerheid. De boodschappen en informatie in de brief herinneren je eraan dat het Universum alles mogelijk maakt en je altijd geleid wordt door een hogere energie. De energie van de brief zal je in je hart raken. 

Een Brief kan je aanvragen via hier naast staand formulier en zal jou via de post worden verstuurd. De brief word met de hand geschreven. Binnen 3 a 4 weken ontvang jij jou persoonlijke brief bij jou op de deurmat.

Kosten 25 euro 


De Spirituele berg is een plek van innerlijk weten. De Heilige Berg van onze voorouders is geen stoffelijke plek.  Het is een plek van evenwicht die binnen de heilige ruimte van ieder individu bestaat.  Deze prachtige legging die gebaseerd is vanuit de traditie van de Noord Amerikaanse indianen bestaat uit 5 kaarten.

Alle kaarten staan voor een les, om zo langzaam omhoog te klimmen naar jou eigen heilige berg. Ik zal de uitgebreide legging via de mail versturen, zodat jij er mee aan de slag kan gaan.De legging is geheel op jou afgestemd. 

Kosten 19,95

 

Foto lezen:   Dit doe ik door middel van het invoelen van jou foto. Er komt bij mij op allerlei manieren informatie binnen over jou.

Bij dit onderdeel kan je eventueel ook vragen stellen die ik dan ook voor jou kan gaan invoelen. Foto lezen gaat ook via de mail. Aanvragen kan via het hier naast staand formulier.

Je kan hier voor je spirituele ontwikkeling ook vragen stellen. Ook over jou spirituele gave en hoe te ontwikkelen. Maar ook andere vragen over werk, relatie enzovoort

Kosten 25 euro.

Keltische Kruis kaart legging!

Het Keltisch kruis wordt vaak gebruikt voor tarot legging omdat het staat voor bescherming en een brug naar de andere wereld. 

Deze manier van tarotleggen is geschikt voor al jou vragen. Het geeft je niet alleen inzicht in de achtergrond van je vraag, maar ook waar je rekening mee moet houden in de toekomst. Omdat deze manier van tarotlegging de vraag op verschillende manieren belicht, wordt deze manier ook het meest gebruikt. 

Loop jij net een vraag? Vraag dan jou unieke legging aan en krijg antwoord. Je krijgt je legging via een foto en je reading via een geluidsfragment in jou mailbox.

Kosten 15 euro.