• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Inhoud cursus

Wat leer je in deze cursus?

 

In deze cursus leer je op een goede manier contact te maken met jou 1st chakra. en ga je door middel van oefeningen meditatie's en visualisatie's je stuitchakra weer in balans brengen. We gaan ook via een mindfulness oefening volledig in het Hier en Nu aanwezig komen.

De volgende onderwerpen komen o.a. in deze cursus aan bod:

  • Meditatie's om te leren Aarden

  • Contact maken met het Element Aarden.

  • Ontdekken wie je eigenlijk bent.

  • Krachtdier ontmoeten van jou 1st Chakra.

  • Kennismaken met de Aartsengel van het 1st chakra

De cursus is opgebouwd uit allerlei filmpjes. de 1 bevat tekst om naar te kijken en luisteren, de ander een meditatie of visualisatie. Alles is volledig online te bekijken en te beluisteren. Ook is het mogelijk om via je mailbox een bepaalde meditatie of visualisatie te ontvangen, zodat je die op een mp3 speler kunt beluisteren, dat is wel handig voor als je even alleen wilt zijn, of/en weg wilt van je pc.

Leren op jouw moment

Starten wanneer je wilt. Leren waar en wanneer het jou schikt. Even stoppen als dat nodig is, of harder gaan dan je dacht. Online ,lekker thuis met een kop thee lang uit op de bank, buiten in het bos. Dat kan allemaal. Ik snap als geen ander dat er meer is dan alleen cursussen en workshop's volgen. Dat je rekening wilt houden met je baan, met je kinderen, je sport, of met dat familielid dat aandacht nodig heeft. Of dat het even niet uitkomt met de feestdagen of dat het net te ver rijden is. Maar nu kan je deze cursus lekker thuis doen. Je hoeft er de deur niet voor uit. - Dat het helemaal jouw moment is. 

 

Kosten 

Prijs: 35 voor de gehele cursus  exclusief btw

Je krijgt naar je inschrijving en betaling een wachtwoord in je mailbox waarnaar je meteen aan de slag kunt. 

Ook kan je je aanmelden op Sjamanca-online . dit is een community waar je vragen kan stellen over deze cursus, contact kunt maken met je medecursisten, of gewoon je gevoelens en bevindingen delen vanuit het perspectief van de cursus.

 

Schrijf je in en krijg vandaag nog jou wachtwoord in je mailbox

 

 

Schijf je vandaag nog in