• OPLEIDING MAGNETISEREN
 • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
 • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
 • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Leren leven vanuit je hart

Welkom leren leven vanuit je hart.

Deze lering is tot stand gekomen uit een 5 daagse challenge die ik gemaakt had. En nu deel ik hem ook met jou.

Het beste resultaat krijg je door elke dag 1 filmpje te beleven en de uitdaging voor die dag aan te gaan. maar als het voor jou te snel gaat, doe je het lekker op je eigen tempo.

Ik wens je veel plezier en ga vooral ook de uitdagingen en diepe vragen die tijdens de filmpjes worden gesteld niet uit de weg. Ik raad je aan om de vragen die voorbij komen op te schrijven en over naar te denken. 

 

 Succes


1. Uitdaging

De reis die je straks gaat maken is van je hoofd naar je hart, die wandel je eigenlijk je hele leven.


Er is niet één methode of oplossing die je er in een paar weken brengt. We kunnen beter tevreden zijn met waar we staan en met elke stap die we zetten.

In mijn omgeving ervaar ik dat we in deze tijden van nieuwe energie deze innerlijke strijd steeds sterker gaan ervaren, met allerlei vervelende situaties en/of lichamelijke klachten tot gevolg.

Wij zijn nu eenmaal onderhevig aan het ritme van de kosmos en gaan het steeds minder prettig vinden om alleen te leven vanuit ons hoofd. Het heeft mij persoonlijk de nodige frustratie gegeven dat dit groeiproces maar blijft doorgaan. Het zijn voortdurend pittige lessen in het hebben van geduld en vertrouwen.
Als je meer wilt gaan voelen en leven vanuit je hart, kun je niets anders doen dan geduld hebben met jezelf. Het gaat gepaard gaat met vallen en opstaan en er is niemand anders die het voor je kan doen.


Deze reis van je hoofd naar je hart is een pad wat ons allemaal te wachten staat, want deze nieuwe energie beïnvloedt ons allemaal. Hoe langer we wachten, hoe meer we leven in weerstand of strijd, hoe harder de energie je gaat wijzen op het innerlijke conflict.
Ook ik klim gestaag verder, soms mopperend, maar meestal met veel plezier. Want als je eenmaal vaak genoeg de ware gevoelens van je hart hebt ervaren, dan geniet je van de reis en laat je het einddoel los, want daar kom je dan vanzelf.

 Ik raad je aan om de vragen die tijdens de film langs komen op te schrijven en daar echt even diep naar te kijken. 

 Vandaag in de eerste uitdaging ga je kennis maken met je hart.
Ik wens je heel veel plezier en neem de uitdaging aan.
 
Uitdaging 2

Welkom bij dag 2 

Gister heb je Kennis gemaakt met jou hart. Ik hoop dat dit een mooie ervaring voor je was. De volgende vragen zijn jou gesteld in het filmpje:
 Wat waardeer je het meeste aan je zelf?

 

*   Waarom luister ik eigenlijk nog niet naar de stem van mijn Hart? Wat houd mij tegen?

 *  Wat hoop ik te bereiken als ik wel naar de liefdevolle leiding van mijn hart luister?

 * Als een ander jou kwetst, zou je NU al vanuit je hart kunnen reageren?

 -  Hoe reageer jij hier eigenlijk op?​

 

Neem even de tijd om deze vragen ook daadwerkelijk te beantwoorden voor jezelf.

De uitdaging van gister was om de gehele dag je aandacht gericht te houden op je hart. Is dit jou gelukt? en hoe is dat bevallen?

Vandaag gaan we het hebben over zelf liefde. 
Zelf-liefde is erg belangrijk voor hoe je je voelt. Wanneer je van jezelf houdt, laat je je minder snel uit het veld slaan door dingen die om je heen gebeuren.

Eigenliefde straal je ook uit. Je relaties verbeteren, je voelt je lekkerder en je trekt de dingen aan die bij jou passen. Uiteindelijk ben JIJ de belangrijkste persoon in jouw leven.
Dus leer te houden van jezelf.

Zelf-liefde is het waarderen van jezelf. Hierdoor doe je dingen die zorgen voor fysieke, geestelijke en spirituele groei. Eigenliefde is dynamisch, het groeit door wat je in je leven doet en denkt. Wanneer je ook je minder goede kanten kunt accepteren, met compassie naar jezelf kunt kijken, voel je je blijer.


Je bent gewoonweg liever en milder voor jezelf.

Ik wens jou een fijne dag en veel plezier bij  de tweede uitdaging  Uitdaging 3

Welkom bij dag 3 


Ik ben heel benieuwd wat het jullie tot nu toe gebracht heeft. Het maakt mij in ieder geval heel blij en gelukkig om mensen weer opnieuw in contact te brengen met hun hart. 

 

 

 

Gister ging de uitdaging over zelf-liefde.

De volgende vragen zijn jou gesteld in het filmpje:
 

 • Hoeveel hou ik vandaag van mezelf?
 • Hoe eerlijk ben ik eigenlijk tegen mezelf?


Neem even de tijd om deze vragen ook daadwerkelijk te beantwoorden voor jezelf.

De uitdaging van gister was om te gaan kiezen voor andere gedachtes, gedachtes en uitspraken waarbij jezelf omarmt en van jezelf houd.
Hierbij kan je ook gebruik maken van Affirmaties.

Affirmaties zijn positieve zinnetjes die je regelmatig herhaald. Je gebruikt deze zinnetjes om een doel te bereiken of een overtuiging te veranderen. Door regelmatig een affirmatie te herhalen ben je bezig om je onderbewustzijn te programmeren. 

 

 • Ik accepteer mezelf volledig
 • Ik laat het verleden los
 • Ik hoef niet perfect te zijn
 • Ik krijg precies wat ik nodig heb
 • Ik moet mijn integriteit beschermen door altijd eerlijk te zijn
 • Ik besef dat ik niet iedereen kan plezieren
 • Ik doe alles met volledige aandacht
 • Ik zal niet over mezelf en anderen oordelen
 • Ik hoef niet bang te zijn
 • Ik hou oprecht en onvoorwaardelijk van mezelf

Naarmate je ze vaker en met bewust gevoel uitspreekt, zal deze positieve flow ongemerkt in je systeem terecht komen. Zie het als een extra geheugensteuntje om lief voor jezelf te zijn. Uiteraard zullen er altijd momenten zijn dat je even baalt van jezelf en anderen. Niemand is immers perfect. Zelf-liefde is iets waar je aan moet blijven werken. Dat kan zwaar zijn, maar: ‘The greatest love of all’ is het waard!

Vandaag!

 

Vandaag gaan we kijken wat jij wilt, je dromen en wensen vanuit je hart.
 
 Het is goed om daar af en toe bij stil te staan. Om te bezien of je leven nog wel is zoals je wilt dat het is. Om je dromen, wensen en verlangens opnieuw, weer en mogelijk vanuit ander perspectief te bekijken. Om nieuwe plannen te maken. Zodat je je blijft ontwikkelen. Ontwikkelen in de richting van je mooiste leven ooit. Om jezelf uit te blijven dagen. Om uit jezelf te halen wat erin zit. Om uit je leven te halen wat erin zit. Zodat je straks, ergens later als je groot bent, geen spijt hebt van dingen die je niet gedaan hebt… En dat het dan te laat is om die dingen alsnog te doen…

Ik wens jou een mooie dag toe en Succes. 


Uitdaging 4

Welkom bij dag 4 van de Hart challenge

Gister hebben we het gehad over verlangen en dromen vanuit je hart. 

 
De volgende vragen werden jou gesteld:
* waar wil je naar toe?

* hoe wil je die reis daarnaar toe maken?

* waarom wens je dat einddoel?

* wat hoop je dan dat er gebeurd?

                                                  * hoe zal jij je voelen onder weg, en als jij je einddoel hebt bereikt?

                                                  * is je leven nu onderweg en straks in balans?


De uitdaging van gister was om een brief te schrijven aan jezelf. waarin je verteld wat er op verschillende gebieden in je leven met je gebeurd. Deze prachtige brief schrijf je samen met je hart. Je eindigt de brief met een liefdevolle groet aan je zelf.
Aansluitend hebben we een meditatie gedaan waarin je nogmaals je wensen hebt opgeschreven.
Is deze dag Challenge voor jou goed verlopen? 

 

vandaag

Durf jij wel echt te kiezen vanuit je Hart?

Je dromen achterna gaan is makkelijker gezegd dan gedaan. We worden constant tegengehouden door allerlei stemmetjes in onszelf. “Straks heb je geen geld. Nu heb je veiligheid. Je weet niet of het lukt. Je bent vast niet goed genoeg. Stel dat je faalt.” Kortom: een hele hoop angsten komen om de hoek kijken. En dan proberen we onszelf maar snel tegen te spreken: ‘wat een kinderlijk idee is mijn droom eigenlijk’. De truc? Trap niet in dat stemmetje! 

Er is wilskracht voor nodig om het leven te leiden dat je wilt. je leven zal misschien drastisch omgegooid worden als je jouw dromen, passies en verlangens gaat ontdekken. En ja, dat is eng. Want je weet nooit wat je ervoor terug krijgt en of je droom überhaupt gaat lukken. Als je niets probeert, kun je ook niet falen. Dus blijven veel mensen veilig op hun bekende plek zitten. En durven ze niet te onderzoeken waar ze echt gelukkig van worden.


Zonde! Toch?


Uitdaging 5


Welkom bij de laatste dag

De uitdaging van gister is voor vele behoorlijk pittig. Angst is toch het grote struikel blok voor de meesten mensen, het De vragen die gisteren zijn langs gekomen kunnen jou al een heel eind op weg helpen om te kijken wat jou nou echt tegen houd, is het die ander of ben jij het zelf?
 
 • Doe je wat je doet nu uit liefde vertrouwen en passie, of doe je het omdat je waardering wilt voor je prestatie? Ben je bang dat je die waardering niet krijgt?
 
 • Doe je wat je doet nu uit liefde of doe je het omdat je het moet? Als je ermee ophoudt ben je dan bang voor de reactie van anderen of ben je bang om controle te verliezen?
 
 • Doe je wat je doet met liefde waardering en respect voor jezelf? Of dat je denkt dat het van een ander moet? Ben je bang voor die ander?
 
 • Voel je liefde voor jezelf voor wat jou gelukkig maakt en voor jouw ware verlangens en dromen? zowel in het hier en nu als voor de toekomst, of heb je hier onzekere en angstige gedachten over?
 
 • Voel je op dit moment liefde voor en vertrouwen in het leven of voelt het leven als bedreigend? Bedreigende gedachten over of overtuigingen waar naar je luistert?
 
 • Voel je genoeg liefde en ruimte om er helemaal te zijn met al je emoties en ware gevoelens? Durf je naar je gevoelens te kijken en ze te uiten of verstop je zo vlucht je ervoor weg?

De Uitdaging van gister was: Diep in je hart gaan voelen wat jij vanuit je hart verlangt, en dat vandaag na te streven.
 Durf jij voor jezelf te kiezen?
 

Vandaag

We hebben de afgelopen dagen veel gedaan. Je hebt bij de eerste uitdaging kennis gemaakt met je hart, de tweede uitdaging heb je gewerkt aan jou zelf-liefde, de derde uitdaging heb je gekeken hoe je kunt leren wensen vanuit je hart, de vierde uitdaging hebben we het gehad over angsten en hoe je daar mee kunt omgaan.

Vandaag gaat het over je liefde uitstralen naar buiten. Liefde is de drijvende kracht achter ons bestaan. Door meer liefde te geven verspreid je meer geluk in de wereld. Wie liefde verspreidt zal meer liefde ontvangen.
En terwijl je jouw dromen en angsten grondig onderzoekt – vergeet dan niet om ook dagelijks dankbaar te zijn voor alles wat je nu hebt. Bouw bijvoorbeeld iedere dag een persoonlijk geniet-moment in. Misschien kun je jouw droom zelfs wel al deels beleven! Wil je graag in Parijs gaan wonen? Koop dan alvast de lekkerste croissant die je kan vinden en peuzel die op terwijl je langs jouw plaatselijke Seine zit. Wil je bloemist worden? Vraag of je eens een dag vrijwillig mee mag helpen bij de plaatselijke bloemist. Of start je eigen foto-blog, als je graag fotograaf wilt worden.

En vooral: keep on dreaming! Geniet van alles en blijf dicht bij je Hart.
Ik heb genoten, ik hoop jij ook?

 

Ik ben dankbaar dat ik dit allemaal met jou heb mogen delen.

Harte Groet,
Diana