• OPLEIDING MAGNETISEREN
  • OPLEIDING INTUITIE & MEDIUMSCHAP💥🙏
  • ALL SOULS COME TOGETHER IN THE CENTER OF LIFE.
  • OPLEIDING SJAMANISME. 🦅 💛 ♥️ 🖤 🤍

Cleaning from fear spirit

De Trancereis gaat over het opruimen van jou Angsten.
Tijdens deze trancereis ga je op reis naar de Onderwereld. Hier maak je contact met je Angst en offert deze vervolgens aan de God van de Onderwereld, nadat je eerst zijn zegeningen hebt ontvangen. 


Angst is de sterkste blokkade in het leven. Het is de sterkste en min- of meer verborgen drijfveer van de meeste mensen van alle slag en alle leeftijden. Het maakt je nerveus, bezorgd, gefrustreerd en geeft vlucht- en vechtreakties. De meeste en sterkste angsten beseffen we daarbij niet eens.

Grote angsten zijn de oorzaak van veel fysieke en emotionele problemen en gehechtheden. Angst komt naar de persoon toe om de belangrijkste reden, hem te beschermen tegen enkele gevaren die in deze wereld om ons heen bestaan. De belangrijkste bedoeling van angst is bescherming. Angst vertelt ons dat we niet ergens heen gaan, wat gevaarlijk kan zijn voor mensen. Angst geeft ons een teken om voorzichtig te zijn.


Maar Grote angsten hebben ook de intentie om ons te beschermen, maar als het groeit, beschermd het ons niet alleen, maar beperkt het ons ook. Mensen die grote angsten hebben, zijn soms bang om hun huis uit te gaan en blijven dan altijd thuis, bang om met andere mensen te praten. Angst werd zo groot dat het mensen niet toestaat een normaal leven te leiden en hun vrijheid wordt beperkt. Kleine angst beschermen je gewoon, maar grote angsten beperken en begrenzen je.


Er zijn veel ceremonies om angsten kwijt te raken of hoe je angst bv kleiner kunt maken. Dit is wat wij in deze trancereis ook gaan doen. We gaan een reis maken naar de onderwereld en we gaan opzoek naar een grote angst. Hier gaan we vervolgens me werken in de reis zelf. 

 

Duur van een trancereis is meestal 2 uur. 

LET OP: De prijzen van de reizen zijn exclusief BTW aangegeven.

In de agenda vindt je datums voor een groeps-trancereis.

 

Helende reizen

Ik bied in de praktijk meerdere helende trancereizen aan, ik vind het 1 van de krachtigste tools om mee te werken. Buiten het feit dat er ook altijd veel hulp komt vanuit de andere werelden. denk hierbij aan alle spirits uit de natuur, spirituele wereld, krachtdieren enzovoort. De resultaten zijn steeds weer verbluffend! Zo een reis maak je voor jezelf, en je zult versteld staan van de resultaten.

Duur van een trancereis is meestal 2 uur. 

In de agenda vind je datum voor een groeps-trancereis.