Workshop Aura reading

Wat is precies een Aura?

 

Een aura is een energieveld die je omringt. Iedere persoon heeft een eigen persoonlijk energieveld en de kleuren van dit energieveld zijn per persoon uniek. De kleuren van jouw energie veld kunnen je veel inzichten geven over jou als persoon, de kleuren geven weer hoe het met jouw geestelijke, emotionele en lichamelijke staat gesteld is. 

Wil jij ook leren om aura te kunnen lezen? 

Je aura is het energielichaam, de uitstraling van je lichaam en je geest. Alles wat je denkt en voelt straal je uit, in alle kleuren van de regenboog. Aura reading is een techniek, waarbij de energie van het Auraveld, het energetisch lichaam wordt gelezen. Dit kan je inzicht geven in het leven van je client, en de hoofd- en bijzaken in zijn leven en geeft inzicht in de levensprocessen en wat je zou kunnen toepassen om bepaalde situaties aan te gaan en te veranderen. Ook kan je het toepassen tijdens energetische werk.

Hoe pas ik dit toe?

Aura reading is een techniek, waarbij de energie van de auraveld, het energetisch lichaam wordt gelezen. Daarbij zitten de cliënt en de therapeut tegenover elkaar op een stoel. Iedere laag, geeft informatie over de persoon, zijn ontwikkeling en (energetische) blokkades. Er zit in de lagen informatie opgeslagen die tijdens een reading zichtbaar wordt. Iedere laag vertegenwoordigt een bepaald aspect binnen de persoonlijke ontwikkeling. (deze lagen hoef je niet los van elkaar te zien of te voelen tijdens de reading)

Deze techniek kan heel goed bij de hooggevoelige mens ingezet worden om tot inzichten te komen, wat er op onbewust niveau speelt en wat nu gezien mag worden. Inzichten kunnen leiden tot een bewustwordingsproces van de hooggevoelige cliënt.

Jouw aura is niet voor iedereen direct met het blote oog zichtbaar. Maar er zijn wel manieren waarop anderen jouw aura kunnen zien,/voelen.

 

het volgende komt o.a. aan bod de workshop: 

* Aura' voelen, Aura leren zien, bewustwording van je eigen energie, je eigen aura reinigen.

 

Zou je dit zelf ook graag willen leren?

 

Ik zal je in deze workshop uitleg geven over de Aura, en je de technieken leren hoe je een aura kunt lezen!

 

De workshop is van 10:00 tot 15:00 uur

 kosten 60 euro exclusief btw

DATUM

 

Wil je meedoen?

Schrijf je hieronder in, en gun jezelf dit mooie cadeautje.

Workshop's

€ 50,00
GRATIS verzending

Workshop's

€ 50,00
GRATIS verzending
  • Ontmoet je spirituele gids via Channeling
  • Workshop automatische schrift
  • Spirituele avond