Reïncarnatie Cirkel (loslaten van gehechtheden)

In deze trance reis, reizen we door onze Reïncarnatie cirkel, en heeft alles te maken met het loslaten van je aardse gehechtheden. 

Op de sjamanistische kaart kun je de rivier van het leven zien. Er is in het midden van deze rivier een koninkrijk van Umai - de wereld, waar we nu leven. Wij zien haar als Moeder Aarde. Dan komt het moment van overlijden - een weg van Umai naar Erlik. Erlik is de God van de onderwereld.

Erlik ligt aan het einde van de rivier van het leven. Je kunt een meer zien aan het einde van de rivier van het leven, dit meer is het moment van de dood    (de grootste transformatie in ons leven). We komen naar dit meer om onze gehechtheden schoon te maken en los te laten. Als we geen Gehechtheden hebben, gaan we rechtstreeks naar Tengri via de Melkweg. Tengri bevindt zich bovenaan de sjamanistische kaart en de Melkweg is de weg naar Tengri. Voor ons is dit de spirituele wereld.

 

Tengri-plaats is de plaats die ons erg bekend is: de plaats waar we allemaal vandaan kwamen en waar we elke avond weer terugkomen, als we slapen en ook waar we rusten en herstellen tussen deze 2 levens. Het is een tijdloze plek.   

De andere kant van de Melkweg brengt je van Tengri naar de wereld van Ulgen. En Ulgen is de god die in de wolken woont. Er is een enorme boom, die groter is dan alle andere bomen en groeit door de lucht en de wolken. De Wereldboom. Deze boom heeft veel nesten, maar deze nesten zijn niet voor vogels, maar hier landen nieuwe zielen die zich voorbereiden op het volgende leven. De voorbereidingstijd voor de nieuwe ziel gaat samen met een moederdier. Moederdier brengt het lot voor je nieuwe leven en brengt enkele kwaliteiten en vaardigheden die je nodig hebt. Het moederdier zorgt voor je, voordat je geboren wordt in de Umai-wereld. De wereld van Moeder Aarde. Dan is je ziel klaar, je landt als een kind in een fysiek lichaam naar de Aarde. Je ziel en lichaam zijn verbonden, maar je zit nog steeds in je moeder, in de baarmoeder. Dan word je geboren en ben je klaar om je nieuwe leven te leiden!

Deze ceremonie is een manier om door de gehele reïncarnatie cirkel van dood naar pasgeboren te reizen. De sjamanistische dood is de grootste transformatie in ons leven en om dit moment gemakkelijk te laten verlopen, moet je je gehechtheden loslaten: om 'tot ziens', en of 'dank je wel' te zeggen, dankwoorden aan mensen, plaatsen, situaties, dieren, die belangrijk zijn geweest voor jou. Deze keer heb je een geweldige kans om te vergeven en om vergeving te vragen. Veel mensen hebben veel gehechtheden en ze krijgen na de dood gehechtheden tussen de wereld van Umai en Erlik. Ze kunnen hun transformatie niet voltooien en naar Tengri komen.

Naar het licht gaan of naar Tengri gaan, zijn dezelfde dingen. Deze plek waar we allemaal vandaan kwamen en we noemen het The Ocean of Tengri. Dan kom je in deze oceaan, en ben je verbonden met alles, wat bestaat, en ook weet je alles.

Als je nog gehechtheden hebt tussen Umai en Erlik, kun je dit leven niet leiden omdat je geen fysiek lichaam hebt en je geen nieuw leven kunt beginnen. Dat geeft je lijden. in deze trancereis ga je dus je gehechtheden van het aardse leven loslaten

Duur: 2 uur

LET OP: De prijzen van de reizen zijn exclusief BTW aangegeven.

Kijk voor een datum in de Agenda.

 

Helende reizen

Ik bied in de praktijk meerdere helende trancereizen aan, ik vind het 1 van de krachtigste tools om mee te werken. Buiten het feit dat er ook altijd veel hulp komt vanuit de andere werelden. denk hierbij aan alle spirits uit de natuur, spirituele wereld, krachtdieren enzovoort. De resultaten zijn steeds weer verbluffend! Zo een reis maak je voor jezelf, en je zult versteld staan van de resultaten.

Duur van een trancereis is meestal 2 uur. 

In de agenda vind je datum voor een groeps-trancereis.