Munay - Ki op afstand


De Munay - Ki op afstand, kan je om de 1 of andere reden niet naar de praktijk zelf komen, bv omdat je simpelweg gewoon te ver weg woont, of dat je misschien moeilijk te been bent, dan kan je er voor kiezen om de 10 inwijdingen van de Munay Ki op afstand te ontvangen. 

Hoe werkt een inwijding op afstand?

Zoals ik normaal gesproken een healing geef stem ik mij eerst af op de energie van de healing (in dit geval de inwijding). Ik open mijn hart voor liefde, zodat de liefde kan stromen. Daarna stem ik me af op de persoon die ik de healing, nu de inwijding geef. Door die afstemming wordt je gelijk al in trilling gebracht met de energie an de Munay Ki. 

 

 

Zodra jij jezelf inschrijft voor het ontvangen van de eerste inwijding, krijg je van mij eerst een informatie filmpje toe gestuurd. In dit informatie filmpje staat o.a:

  • Informatie over de Munay ki

          - Hoe je jezelf kan voorbereiden op de Inwijding

          - Het reinigen van je energetische lichaam voor het ontvangen van de                    inwijding.

          - Pi - stone

          - Inca kruis

          - Heilige ruimte

 

Zodra je de informatie in het filmpje gezien hebt , kan je contact met mij opnemen om een datum en tijd af te spreken voor de eerste inwijding.

Je ziet in het filmpje dat je een kwartier voor aanvang van de inwijding jezelf eerst mag voorbereiden, door eerst wat dingen uit te voeren, zoals jezelf reinigen, en de heilige ruimte te creëren voor jezelf, dit kost meestal 15 min. Probeer dit eerst even uit voor dat de inwijding daadwerkelijk plaats vind.

Op de afgesproken tijd neem je plaats in jou gecreëerde ruimte en zal ik op afstand jou de inwijding geven. Meestal neemt dit 10 min in beslag, dus in totaal 30 min. voorbereiding en inwijding.

Hoeveel tijd er tussen de inwijdingen in mag zitten ligt helemaal aan jou zelf,  wat voelt goed voor jou? maar wel min 1 week.

 

Bekijk hier de online nwijdingen.


Reactie plaatsen

Reacties

Patricia
5 maanden geleden

lieve Diana, dank je wel voor de prachtige ervaring van de munay-ki op afstand. Het was op een positieve manier erg intens, ik heb er veel inzichten door gekregen en ben er oprecht dankbaar voor. De online lessen zijn goed en duidelijk te volgen. Ook de afspraak op tijd werkte voor mij prima. Je bent een prachtmens met een heel zuivere en liefdevolle energie.
dank je

Praktijk Sjamancs
4 maanden geleden

Dank je wel lieve Patricia. Geniet van je mooie Inwijdingen.🦅❤

San
een jaar geleden

Ik heb de 10 inwijdingen van de Munay ki op afstand ontvangen van Diana.
Dit is een prachtige ervaring, waarbij ik veel mocht ervaren zoals bijvoorbeeld tintelingen en druk. Na iedere inwijding, krijg je per mail de complete inwijding opgestuurd, zodat je die nog eens na kunt lezen en later kunt gebruiken om anderen in te wijden.
Na de tien inwijdingen mocht ik per post een prachtig certificaat ontvangen en een persoonlijke pi-stone die speciaal voor mij is uitgezocht. De pi-stone is door Diana bij mijn laatste twee inwijdingen gebruikt. De munay ki heeft mij veel rust en zachtheid gebracht.

Praktijk Sjamanca
een jaar geleden

Dank je wel lieve Sandra. Geniet van je mooie inwijdingen. In Munay🌈

Dory koemans
een jaar geleden

Eerste inwijding mogen ontvangen!
Een geweldige ervaring!
Dankjewel!
Warme groet

Praktijk Sjamanca
een jaar geleden

Dory, geweldig op naar inwijding 2.
Sjamanca🌈